Képek importálása

Iphoneról szeretném importálni a képeimet Windows 10-re. Persze tudom, hogy kell csak mikor megnyitom az Importálást akkor csak 8 képet dob ki amit importálni tudok, pedig több mint 1500 képem van. Valami ötlet? köszi

Szia!

Valószínűleg az iCloud fotókönyvtár be van kapcsolva, így a képek nincsenek a készülékeden. Ezt érdemes elolvasni:

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ide partizánkodok a kérdésemmel, de nem akarok ezért új topikot nyitni! Annyi lenne a problémám, hogy megvalósítható-e az, hogy az iCloud fiókomból törlöm az összes fényképet és videót, ugyanakkor a készülékemen marad minden a régiben?

Nem tudom, hogy hogyan tegyem fel a kérdésem második felét, de megpróbálom. Ha letörlök mindent a felhőből (ugye a pc-n minden el van mentve, iphone-ról sincs letörölve egy sem), akkor nem lehetne azt megcsinálni, hogy egy bizonyos ponttól kezdve mentse a képeket/videókat a felhőbe? Elnézést, ha túl kacifántos a kérdésem, remélem értitek!

Köszönöm előre is a segítséget!

Üdv.

  1. Sajnos törölni fogja, mivel szinkronizálja. Úgy esetleg megoldható, hogy kikapcsolod az iCloud-fotókat, utána törlöd egyesével az icloud.com-on. De amikor újra bekapcsolod le fogja szinkronizálni.

A másodikra sem ad lehetőséget az Apple tudtommal, ott is esetleg azt lehet, hogy X képig törlöd a telefonról, majd utána kapcsolod be az iCloud-fotókat, de előtte persze a felhőből mindent törölni kell.

És az mennyire gáz már az Apple-től, hogy fent vannak az eredeti méretű képek de nincs egy olyan opció, hogy az összes fotó letöltése. Vicc az egész. Ha a telefonon rajta van az eredeti formázum azt milyen progival érdemes letölteni, hogy ne modósítsa a file kiterjesztését és tömöritse össze egy rosszabb minőségű jpg fileba?

Igen le tudod tölteni, szimplán lemásolod mac-en vagy windows-on ahogy szoktad, de előtte állítsd be az eredetit megtartása opciót, ebben a cikkben írtam erről:

Sziasztok!

iPhoneról szeretnék a képeket, videókat macre menteni.
Rádugom a telefont a gépre kábellel, feljön a fotók alkalmazás, látszik bal oldalt a telefon.Kiválasztom és kiírja a mac, hogy nincs fotó. Próbáltam várni, hogy esetleg töltődik, de a fenti kör ikonra kattintva látszik, hogy nem is akar semmit betölteni. (Loading 0 of 0 assets)
Szeptemberig le vannak mentve a képek, akkor működött. Mi lehet a probléma?

szinte biztos, hogy be van kapcsolva az iCloud fotókönyvtár, és a képek optimalizálása. az optimalizált képeket nem látja a gép, csak a teljes felbontásúakat.

Szia! Nincs bekapcsolva. Sosem volt, a fotostream sem, de raneztem most is. Egyébként 256GB tarhelyes a telefonom és 25Giga szavad hely van. Mivel nem is fizettem elő, 5GB-nal több nem is férne el cloudban.

akkor menj végig ezeken:

Ezeket már megnézegettem korábban. Ezután gondoltam, hogy írok ide. Azért is furcsa ez, mert ősszel még működött. Most is, amint rádugom a gépre a telefont, rögtön felugrik a fotók és megjelenik a készülék is.

és fel van épp oldva a készülék zárolása, amikor a képeket akarod letölteni róla?

Hát ez érdekes hibának tűnik, a másik megoldás, hogy készítesz egy teljes biztonsági mentést a telefonról és utána a mentésből kiszeded a képeket. Utána pedig újra telepíted a telefont.

Esetleg még ezt meg lehet előtte próbálni:

kikapcsoltam a billentyűzárat szándékosan emiatt.Sierram volt, most feltettem a Mojave-t, de ugyanugy semmi.

akkor sajnos passzolom. :frowning: nekem nincs ilyen gondom, viszont már meguntam, hogy folyton rá kell dugni a gépre, hogy letöltsem a képeket, így bekapcsoltam a Fotóstreamet. a Fotóstream viszont legjobb tudomásom szerint nem vesz el a fiókod tárhelyéből, viszont cserébe csak a legutóbbi 30 napnyi és maximum 1000 darab kép található meg benne folyamatában.

a billentyűzár esetén nem inkább a jelkódra gondolsz? úgy is próbáltad, hogy amikor rádugod, akkor mondjuk épp nyitva van a készülékeden a Beállítások app, vagy bármi?

Kijelző és fényerő, automatikus zárolás. És itt az időtartam soha. Ettől még jelkód kell a feloldáshoz, ha főgombbal lezárom.

És megoldódott.
Általános, alaphelyzetbe állítás, helyz. - és adatvédelmi adatok alaphelyzetbe állítása.
Ezután újra megkérdezte a telefon, hogy megbízom-e a gépben. És pár perc után betöltődtek a képek.
Ugyan nem értem, mert eddig is megbízhatónak volt beállítva a gép és meg is jelent a készülék, nem kérdezett rá, emellett a macbook képletöltő app is látta a képeket, csak a fotók nem. Na mindegy is, ha valakinek ilyen problémája. adódik, ezt mindenképp próbálja ki ezután.

1 kedvelés

This topic was automatically closed 2 days after the last reply. New replies are no longer allowed.