Képek importálása


#1

Iphoneról szeretném importálni a képeimet Windows 10-re. Persze tudom, hogy kell csak mikor megnyitom az Importálást akkor csak 8 képet dob ki amit importálni tudok, pedig több mint 1500 képem van. Valami ötlet? köszi


#2

Szia!

Valószínűleg az iCloud fotókönyvtár be van kapcsolva, így a képek nincsenek a készülékeden. Ezt érdemes elolvasni:


#3

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ide partizánkodok a kérdésemmel, de nem akarok ezért új topikot nyitni! Annyi lenne a problémám, hogy megvalósítható-e az, hogy az iCloud fiókomból törlöm az összes fényképet és videót, ugyanakkor a készülékemen marad minden a régiben?

Nem tudom, hogy hogyan tegyem fel a kérdésem második felét, de megpróbálom. Ha letörlök mindent a felhőből (ugye a pc-n minden el van mentve, iphone-ról sincs letörölve egy sem), akkor nem lehetne azt megcsinálni, hogy egy bizonyos ponttól kezdve mentse a képeket/videókat a felhőbe? Elnézést, ha túl kacifántos a kérdésem, remélem értitek!

Köszönöm előre is a segítséget!

Üdv.


#4
  1. Sajnos törölni fogja, mivel szinkronizálja. Úgy esetleg megoldható, hogy kikapcsolod az iCloud-fotókat, utána törlöd egyesével az icloud.com-on. De amikor újra bekapcsolod le fogja szinkronizálni.

A másodikra sem ad lehetőséget az Apple tudtommal, ott is esetleg azt lehet, hogy X képig törlöd a telefonról, majd utána kapcsolod be az iCloud-fotókat, de előtte persze a felhőből mindent törölni kell.


#5

És az mennyire gáz már az Apple-től, hogy fent vannak az eredeti méretű képek de nincs egy olyan opció, hogy az összes fotó letöltése. Vicc az egész. Ha a telefonon rajta van az eredeti formázum azt milyen progival érdemes letölteni, hogy ne modósítsa a file kiterjesztését és tömöritse össze egy rosszabb minőségű jpg fileba?


#6

Igen le tudod tölteni, szimplán lemásolod mac-en vagy windows-on ahogy szoktad, de előtte állítsd be az eredetit megtartása opciót, ebben a cikkben írtam erről: