Képernyő rögzítés hanggal

Sziasztok!
Ismer valaki olyan megbízható programot,amivel tudom rögzíteni a képernyőt és hangot egyszerre? Fontos lenne a hangnál,hogy ne a beépített mikrofont használja,mint a sima képernyőfelvétel valamint a Quick Time Player. Mert ezekkel a külső hangokat is felveszi amiket én csinálok,mondok,valamint romlik a hang minősége,mondjuk ha megy egy videó.

A beépített képernyő rögzítőnél nem emlékszem, de a Quick Time-nál határozottan tudod állítani, hogy melyik eszközről vegye fel a hangot. Ehhez rá kell kattintanod a nyíl szimbólumra a felvevő gomb mellett és ott a csatlakoztatott eszközök között meg kell találnod azt, amit szeretnél használni.

Tehát például ha van egy Bluetooth fülesed amit csatlakoztatsz a géphez, akkor a listában az audió eszközök közötöt meg kell találnod. Arra átállítod (legyen mellette a pipa) és mehet is a felvétel.

Nem fogalmaztam meg jól a kérdésem lényegét. Tehát ha játszok egy játékkal vagy nézek egy filmet annak a hangját szeretném felvenni a képernyővel együtt,úgy hogy ne a belső mikrofon vegye fel a hangot ami a hangszórón kijön. Tehát nyomok egy felvétel gombot,elindítom a videót vagy filmet majd mikor vége és vissza szeretném nézni akkor ugyanazt látom és hallom,ugyanolyan minőségben. Mert ha a belső mikorofont használja akkor romlik a hang minősége.

a filmek esetén nem biztos, hogy ez menni fog, lásd például Netflix esetén még képernyőfotót sem tudsz csinálni a megjelenő tartalomról, az fekete lesz.

Azzal nincs gond,kipróbáltam már és működik,csak a hang nagyon gyenge és rossz minőségű. Esetleg külön hangfelvevő programot ismer valaki ami szintén nem a mikrofont és a hangszórót használja? Utána csak össze tudnám vágni valahogy.

Ja hoha úgy. Az OBS-t megnézheted, melóban mi azt használjuk.

Ez lett az én programom,köszönöm!
Nem volt egyszerű beállítalni,meg egy plusz progi is kellett hozzá (iShowU Audio Capture) de végül sikerült elérni a célomat.
Nagyon szépen köszönöm mégegyszer!

1 kedvelés

Hosszú mission volt :slight_smile:

This topic was automatically closed 2 days after the last reply. New replies are no longer allowed.