Kérdés iPhone 7-ről – alaplapi hiba?

Tavaly novemberben volt 2 éves az iPhone 7-esem. Minden előzmény nélkül alaplap hibás lett. Találkozott már valaki ilyesmivel? Nem merek új IPhont venni…

és pontosan milyen alaplapi hibája lett? mert azért az utalhat arra is, hogy mi okozta.

Köszi,hogy írtál! Kezdett merülni, tizenvalahány %-nál feltettem töltőre,egy idő után észrevettem,hogy nem történt semmi. Megnéztem a töltőt,jó volt. Elvittem szakszervízbe, azt mondták nem aksi hiba, nem csatlakozó, nem kijelző. Akkor alaplap hibás.

ja hát akkor szerintem az töltésvezérlő IC hiba lesz. az meg mondjuk előfordulhat nem eredeti kábel vagy töltő használata miatt. ezt garancián túli szervizek jellemzően tudják orvosolni, de nyilván ehhez azért meg kell vizsgálni a készüléket.

Mindig a saját töltőjével töltöttem. :frowning: Ha ez a baja akkor is kb. 80 ezerért csinálják meg?

nem. de ha eredetileg egy garanciális szervizbe vitted be, ők nem javítanak, hanem egy az egyben cserélik a készüléket, azért kerül ennyibe. egy garancián túli szervizben ez átlagosan olyan 28.000 körül szokott lenni.

Már nincs rá garancia. Tatabányán a Vértes Centerben van egy Apple szerviz ott nézettem meg. Javasolnál nekem egy szervízt? Vagy oda vigyem? Előre is köszi!

passzolom a tatabányai szervizeket, de akkor ahová vitted, az sem hivatalos szerviz, mert az csak Budapesten van.

garancián túli szervizekből is elég sok van, itt a Szifon.com-on az iSamurai szokott hirdetni, megpróbálhatod náluk, de látatlanban értelemszerűen csak tippelni lehet.

Köszi szépen a segítségedet! Minden jót Neked! Üdv!

1 kedvelés

This topic was automatically closed 2 days after the last reply. New replies are no longer allowed.