Készpénzzel fizetés Apple Pay számlára

Elnézést, ha kissé primitív a kérdés, de tanácstalan vagyok. A tárhelyem kellene kifizetnem, de nincs pénz a bankkártyámon. Hogyan tudnám közvetlenül készpénzzel, a bankkártyám kihagyásával kifizetni a tartozásom? Szerintem sehogy, de hátha van valami ötlet. Esetleg számlaszámra postán? Köszönöm. É.

Esetleg bemész a bankodba és készpénzbefizetéssel a számládra teszik a pénzt amivel aztán fizetni tudsz az Apple-nek? :slight_smile:

Ezt én sem teljesen értettem. De Telekom és Telenor telefonszámra is terhelhető ezt az összeg. :slight_smile:

@Kiss_Eva nem tudsz készpénzzel és befizetéssel fizetni közvetlenül az Apple-nek.

a saját számládra viszont be tudsz fizetni, és akkor lesz pénz a bankkártyádon, amivel ki tudod fizetni.

a másik lehetőség a mobiltelefonos számlázás, ami vagy a havi számládon jelenik meg, vagy kártyásként az egyenlegedből kerül levonásra.

Köszönöm szépen. Bármilyen összeget felteszek a kártyámra, azonnal levonja a rendszer. Nem baj. Nemsokára nyugdíj, addig csak nem törlik a tárhelyem. Esetleg a telefonos megoldás. Szóval, köszönöm a segítséget. Szuperek vagytok. Éva

Ha a fordulónapon nem tudja levonni a rendszer az összeget, akkor visszaáll a tárhely az alapértelmezett 5GB-os méretre.

viszont megadott ideig (talán 60 nap?) a fent lévő adatokat ettől függetlenül nem veszi el.

Jogos. :slight_smile:

Köszönöm szépen. Nem tudom, mennyi ideig, de valóban türelmesen próbálkoznak levonni az összeget, és most a 8. napon még nem változott a tárhely mérete. Remélem, két napot még kibírnak. É.