Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/08/11/kezunkben-a-1more-zajszuros-fulhallgatoja-ami-az-airpods-pro-melto-ellenfele/
Néhány éve mikor a felvettem a Bose vezeték nélküli zajszűrős (zajkioltós) fejhallgatóját olyan élményt kaptam, ami merőben megváltoztatta a véleményemet a zajszűrésről. Ekkor fogadtam meg, hogy ha egyszer az Apple kiad egy ilyen fülhallgatót, kérdés nélkül megvásárolom. 2019-ben az Apple kiadta az AirPods Pro-t, ami lényegében az átlag embereket célozza meg egy zajkioltós termékkel, olyan…
bbbbbb+++++!!! bocs… de mikor megláttam az árát… ennyivel jobb tudás és 2/3 áron mint az erpodz pro… amúgy észrevettétek hogy bose apple meg hatalmas márkák sehol nincsenek minőségben, ellenben ezekkel a neve sincs cégekkel… (anno a Ti cikketek hatására vettem egy RHA 750i-t is) Ezt meg nagyon elmennek kipróbálni de most kulcscsont törléssel doglok otthon…
Na végre! Örülök, hogy megtalátátok én már használom pár hete és besz@rás jó, az erpodzpro ettől igencsak lemarad…És kodekek ide-oda iPhone 11-el brutál jól szóóóóól! íme[img]
Azt lehet hogy az ember csak csöndet varázsol magának a zajkioltassal?
Dehogynem. Olcsón kapni füldugót és még tölteni sem kell. Ha nagyobbak az igényeit, kicsit drágábban van zajvédő fejhallgató is. Azt sem kell tölteni, és vezeték nélküli.
Sztem ne próbáld, rendeld le! Nem fogsz hibázni!
@SzifonAdmin, megkérhetnélek, hogy 1-2 évig ne írj cikket semmilyen fül vagy fejhallgatóról?
Egyelőre most nincs tervben más. Ezt a fülest ajánlom. Én AirPods Pro-t használok Buszozásra, munkára, headsetnek és ezt mondjuk vonat útra vagy ilyesmi.
Ezzel lehet, néha én is azt csinálom az irodában, amikor a cipőm tele van a kollégákkal.
Airpods ellenfele? Hát hogy néz már ki? Igénytelen dizájn, lehetetlen zsebre rakni, és felnőtt ember ilyet nem hordana utcán eleve.
Sziasztok!
Milyen erős a zajszűrése? Az úgy mond “süket szobát” mennyire közelíti meg? Vezetés közben használnám, a másik fél jól érti a beszédet megpattintott ablaknál 120 körül? Ugyanis klíma nincs a céges kocsikba… Számomra ez fontos, mert az E10BT ebből a szempontból leszerepelt…
E10BT-ben nincs aktív zajszűrés. Az AirPods Pro-hoz képest erősebb a szűrése, de azért nem egy BOSE, Sony szint, ha teljesen süket szobát szeretnél, akkor nyilván érdemes arra elmenni, de egy hatalmas fejhallgatóval 1000 fokos kocsi nyilván nem opció.
Sztem jól érti a beszédet az ablak mellett de ezt így ebben a formában nem teszteltem.
Én az “i Bot”-ról gondolom ezt. Gááz ahogy kinéz és a majmok is, akik azt hiszik, hogy menő, ha egy fehér bot lóg ki a fülükből… A fehér bot engem az “alma -vakságra” figyelmeztet. Bár sok alma cuccom van, ilyet ingyen sem hordanék, hogy megbélyegezzen. Felnőtt értelmes ember biztosan mást keres. Nem a tucat-kacatot.
hol írt olyat a cikk, hogy designban lenne az AirPods ellenfele?
Azért vigyázz mert nem lehet mind a két füled bedugva vezetés közben, vagyis így nem helyes, lehet, de a rendőr megbüntethet érte.
Ez egy igen intelligens hozzászólás lett, mármint mind majom aki airpods-ot hord. Ez egy igen “fontos” szempont ami szerint besorolod az embereket…
A nyakpántos kialakítás egy 2 generációval régebbi ötlet mint a TWS fülesek.
Igényesek a 1More termékek, de a nyakpánt egy idétlen ötlet, még ha funkcionális is. Nem véletlen nem terjedtek el sosem igazán.
Az airpods pro egy tws fülesben ad anc-t, ami ritka a piacon.
Nyilván nyakpánttal ahol van hely akkunak, mindennek ott ezt olcsóbb kivitelezni.
Ez a minőségi zenehallgatás olyan szűk réteg, hogy csodálom, hogy kiadták ezt a terméket ezzel a koncepcióval. Nyilván itt a hang volt az első és köré ezt lehetett kihozni wireless.
AirPods károgóknak:
Egy vezetékes earpods nem gáz, de ha levágjuk a kábelt és airpods lesz belőle már ratyi?
Mitől? Miért?
Nincs airpodsom csak szánalmas ez a vak utálat bármi iránt, ami lehet egy jó koncepció.
Nincs az a hangminőség amiért a nyakamba tennék egy ilyen ízét amiből még madzagok vezetnek a fülemhez.
Van belőle olyan, aminek nincs nyakpántja a cikk végén láthatod.
Én a 1More Quad Driver In-Ear fülhallgatót használom nagyjából fél éve, a 65. születésnapomra vásároltam igen baráti, 51.000 Ft-os áron.
Valaki, a korábbi kommentelők közül igénytelenséget emlegetett…könyörgöm, legalább egyszer vegyen a kezébe egy 1More terméket aztán hallgassa meg a hangját is!
Szóval a Quad Driver egyenesen lenyűgöző, a túllihegett csúcs márkák in-ear kialakítású füleseinek minőségét simán hozza kialakítás, de különösen a hangzás minőségében. Harmada, negyede áron.,
Nekem a Deezer HiFi előfizetéssel mutatja meg az igazi erejét.
A drótos kialakítás kicsit kényelmetlenebb mint a Bluetooth, de eddig még egyszer sem gabalyodtam bele még a tömegközlekedési eszközökön sem.
Ha nem volna túlzás, hát esküszöm megvenném mellé még a cikkben bemutatottak közül a teljesen vezetékmentes változatot is!
A bejáratásról annyit, hogy a 1More termékekhez letölthető alkalmazás egyszerű, mint a faék. Minden tekintetben…!
Amúgy én a Quad Driver használatba vételekor minden létező véleményt elolvastam a bejáratásról és vitatkoznék a 10-12 órás, mások szerint 100 órás (!) kínzás szükségességéről. Inkább azokkal értek egyet akik azt javasolják, hogy minél több, különféle stílusú zenét hallgassunk. Ezzel biztos, hogy nem tesszük tönkre szerzeményünket és rövidebb-hosszabb idő alatt “bejáródik”. Én is így tettem, teszek…