Kezünkben a 1MORE ANC PRO zajszűrős fülhallgatója, ami az AirPods Pro méltó ellenfele!

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/08/11/kezunkben-a-1more-zajszuros-fulhallgatoja-ami-az-airpods-pro-melto-ellenfele/

Néhány éve mikor a felvettem a Bose vezeték nélküli zajszűrős (zajkioltós) fejhallgatóját olyan élményt kaptam, ami merőben megváltoztatta a véleményemet a zajszűrésről. Ekkor fogadtam meg, hogy ha egyszer az Apple kiad egy ilyen fülhallgatót, kérdés nélkül megvásárolom. 2019-ben az Apple kiadta az AirPods Pro-t, ami lényegében az átlag embereket célozza meg egy zajkioltós termékkel, olyan…

bbbbbb+++++!!! bocs… de mikor megláttam az árát… ennyivel jobb tudás és 2/3 áron mint az erpodz pro… amúgy észrevettétek hogy bose apple meg hatalmas márkák sehol nincsenek minőségben, ellenben ezekkel a neve sincs cégekkel… (anno a Ti cikketek hatására vettem egy RHA 750i-t is) Ezt meg nagyon elmennek kipróbálni de most kulcscsont törléssel doglok otthon…

1 kedvelés

Na végre! Örülök, hogy megtalátátok én már használom pár hete és besz@rás jó, az erpodzpro ettől igencsak lemarad…És kodekek ide-oda iPhone 11-el brutál jól szóóóóól! íme[img]

1 kedvelés

Azt lehet hogy az ember csak csöndet varázsol magának a zajkioltassal?

Dehogynem. Olcsón kapni füldugót és még tölteni sem kell. Ha nagyobbak az igényeit, kicsit drágábban van zajvédő fejhallgató is. Azt sem kell tölteni, és vezeték nélküli.
:smiley:

1 kedvelés

Sztem ne próbáld, rendeld le! Nem fogsz hibázni!

@SzifonAdmin, megkérhetnélek, hogy 1-2 évig ne írj cikket semmilyen fül vagy fejhallgatóról? :grinning:

2 kedvelés

Egyelőre most nincs tervben más. :slight_smile: Ezt a fülest ajánlom. Én AirPods Pro-t használok Buszozásra, munkára, headsetnek és ezt mondjuk vonat útra vagy ilyesmi.

Ezzel lehet, néha én is azt csinálom az irodában, amikor a cipőm tele van a kollégákkal.

Airpods ellenfele? Hát hogy néz már ki? :rofl: Igénytelen dizájn, lehetetlen zsebre rakni, és felnőtt ember ilyet nem hordana utcán eleve.

Sziasztok!

Milyen erős a zajszűrése? Az úgy mond “süket szobát” :grinning: mennyire közelíti meg? Vezetés közben használnám, a másik fél jól érti a beszédet megpattintott ablaknál 120 körül? :slightly_smiling_face: Ugyanis klíma nincs a céges kocsikba… :slightly_smiling_face: Számomra ez fontos, mert az E10BT ebből a szempontból leszerepelt… :frowning:

E10BT-ben nincs aktív zajszűrés. Az AirPods Pro-hoz képest erősebb a szűrése, de azért nem egy BOSE, Sony szint, ha teljesen süket szobát szeretnél, akkor nyilván érdemes arra elmenni, de egy hatalmas fejhallgatóval 1000 fokos kocsi nyilván nem opció.

Sztem jól érti a beszédet az ablak mellett :smiley: de ezt így ebben a formában nem teszteltem.

Én az “i Bot”-ról gondolom ezt. Gááz ahogy kinéz és a majmok is, akik azt hiszik, hogy menő, ha egy fehér bot lóg ki a fülükből… A fehér bot engem az “alma -vakságra” figyelmeztet. Bár sok alma cuccom van, ilyet ingyen sem hordanék, hogy megbélyegezzen. Felnőtt értelmes ember biztosan mást keres. Nem a tucat-kacatot.

hol írt olyat a cikk, hogy designban lenne az AirPods ellenfele?

Azért vigyázz mert nem lehet mind a két füled bedugva vezetés közben, vagyis így nem helyes, lehet, de a rendőr megbüntethet érte.

Ez egy igen intelligens hozzászólás lett, mármint mind majom aki airpods-ot hord. Ez egy igen “fontos” szempont ami szerint besorolod az embereket…

A nyakpántos kialakítás egy 2 generációval régebbi ötlet mint a TWS fülesek.
Igényesek a 1More termékek, de a nyakpánt egy idétlen ötlet, még ha funkcionális is. Nem véletlen nem terjedtek el sosem igazán.

Az airpods pro egy tws fülesben ad anc-t, ami ritka a piacon.
Nyilván nyakpánttal ahol van hely akkunak, mindennek ott ezt olcsóbb kivitelezni.
Ez a minőségi zenehallgatás olyan szűk réteg, hogy csodálom, hogy kiadták ezt a terméket ezzel a koncepcióval. Nyilván itt a hang volt az első és köré ezt lehetett kihozni wireless.

AirPods károgóknak:
Egy vezetékes earpods nem gáz, de ha levágjuk a kábelt és airpods lesz belőle már ratyi?
Mitől? Miért?

Nincs airpodsom csak szánalmas ez a vak utálat bármi iránt, ami lehet egy jó koncepció.

Nincs az a hangminőség amiért a nyakamba tennék egy ilyen ízét amiből még madzagok vezetnek a fülemhez.

Van belőle olyan, aminek nincs nyakpántja a cikk végén láthatod.

Én a 1More Quad Driver In-Ear fülhallgatót használom nagyjából fél éve, a 65. születésnapomra vásároltam igen baráti, 51.000 Ft-os áron.
Valaki, a korábbi kommentelők közül igénytelenséget emlegetett…könyörgöm, legalább egyszer vegyen a kezébe egy 1More terméket aztán hallgassa meg a hangját is!
Szóval a Quad Driver egyenesen lenyűgöző, a túllihegett csúcs márkák in-ear kialakítású füleseinek minőségét simán hozza kialakítás, de különösen a hangzás minőségében. Harmada, negyede áron.,
Nekem a Deezer HiFi előfizetéssel mutatja meg az igazi erejét.
A drótos kialakítás kicsit kényelmetlenebb mint a Bluetooth, de eddig még egyszer sem gabalyodtam bele még a tömegközlekedési eszközökön sem.
Ha nem volna túlzás, hát esküszöm megvenném mellé még a cikkben bemutatottak közül a teljesen vezetékmentes változatot is!
A bejáratásról annyit, hogy a 1More termékekhez letölthető alkalmazás egyszerű, mint a faék. Minden tekintetben…!
Amúgy én a Quad Driver használatba vételekor minden létező véleményt elolvastam a bejáratásról és vitatkoznék a 10-12 órás, mások szerint 100 órás (!) kínzás szükségességéről. Inkább azokkal értek egyet akik azt javasolják, hogy minél több, különféle stílusú zenét hallgassunk. Ezzel biztos, hogy nem tesszük tönkre szerzeményünket és rövidebb-hosszabb idő alatt “bejáródik”. Én is így tettem, teszek…