Kezünkben a Eufy RoboVac 35C okos robotporszívó – vélemény és teszt

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/11/14/kezunkben-a-eufy-robovac-35c-okos-robotporszivo-velemeny-es-teszt/

Rengeteg okos porszívó érhető el már manapság a piacon. Az áruk körülbelül 20.000Ft-tól egészen 200.000Ft-ig terjed, de nyilván vannak komolyabb versenyzők is. Viszonylag nehéz a választás is, mert kizárólag tesztek, értékelések alapján vásárolunk ilyen terméket. Nehéz eligazodni a különböző funkciók és szívási teljesítmények között is, arról nem beszélve, hogy mit nevezünk okosnak, és mennyi keretünk…

Osszehasonlítva a roborock s5 el jobb vagy roszabb lehet ?

Koszi

Szia, sajnos nem volt a kezemben az a porszívó, így nincs összehasonlítási alapom.

Az S5 egyébként fejlettebb közlekedéssel térlátással rendelkezik, nyilván más ár/érték. Ha van arra pénzed, akkor az jobb egyértelműen.

Koszi :slight_smile:

Most tesztelek egy Roborock 2-öt. Nagyon jó kis porszivó. Feltérképezi lézerrel a lakást és utána betudod állítani az appban, hogy hova ne menjen takarítani. Ahol sok kábel van pl vagy a macsekok itatója meg hasonló helyek. Ráadásul van benne Siri Parancs is. Itt egy képernyőkép amin látszik , hogy tudsz tiltott területet kijelölni. Ráadásul. térképen kijelölhetsz neki helyet, hogy hova menjen takarítani, és még beszél is Hozzád, hogy mit fog csinálni :slight_smile:

Jaja vágom ezt a terméket, csak dupla annyiba kerül mint az Eufy. Az Eufy ár/érték aránya a jó, a Roborock pedig maximalista, más ugye. :slight_smile: Lesz majd erről is cikk, sztem a Roborock jobb, de nyilván ha nincs ennyi pénzed ilyenre, akkor az Eufy is jó választás.

Amúgy nincs olyan nagy különbség nálunk vagy attól függ hogy nézzük. Az eufy 270 a roborock 370. De amúgy nagyon tetszett az eufy is a leírásod alapján. De mist irobot meg a roborock közt gondolkoztam és a roborock mellet döntöttem, remélem 2 évet ki fog birni.