Kezünkben a EufyCam 2 Pro vezeték nélküli HomeKit Secure Video-képes kamerája!

Eredetileg itt jelent meg: Kezünkben a EufyCam 2 Pro vezeték nélküli HomeKit Secure Video-képes kamerája! - Szifon.com

A Eufy termékcsaládról már többször olvashattatok itt a Szifon.com-on. Írtunk már az okos porszívójukról, kamera rendszerükről, okos kapucsengőjükről, amiket azóta is megelégedve használunk. Amiről még nem írtunk itt a Szifon.com-on az a Eufy Pro kamerája, ami nem csak hogy 2K-ra képes, tehát magasabb felbontással rendelkezik, mint az átlagos Eufy kamerák, hanem a HomeKit Secure Video-t…

Igen, a beltéri kis olcsó HomeKit-képes kamera is nálam lesz és, lesz tesztelve is. Én már nagyon várom. :slight_smile:

A csengőjük nem lesz a jövőben véletlenül home kit kompatibilis? :eyes:
Itt megjegyezném, hogy úgy várom a Homey tesztet mint a vendéglátó egységek nyitását :sweat_smile:

:joy::joy::joy: juj ez a hasonlat :slight_smile: tetszett. Homey elvileg hetvegen erkezik, remelem sikerul befejeznem. Ez sajnos nem lesz HomeKit-es es egyelore Homey-n keresztul sem tudtam azza tenni. Homebridge-dzsel van valami megoldas talan.

De a kamera miért görbíti el a képet? Ez nagyon gagyinak tűnik…

Folyamatos táppal nem is lehet ellátni, hogy folymatos élőképet adjon?

Minden nagylátószögű kamera görbíti a képet. Ezért lehet nagylátó.

Az más kérdés hogy én ezeket nem tudom biztonsági kamerának tekinteni. Plusz ennyi pénzből kijön egy rögzítő és 1 vagy 2 IP kamera, ami folyamatosan rögzít megbízhatóan, viszont sok szitu van amikor jól jöhet egy ilyen.

Az egy teljesen más kategória, nyilván ha ki tudod építeni az IP kamerát (én is ilyet használok, UniFi rendszert) akkor tök jó, de nem lesz HomeKit Secure Videó képes. Nyilván más a célközönség :slight_smile:

“Ezen kívül a Eufy termékei külön központi egységet igényelnek, ami biztonságosan tárolja a felvételeinket is lokálisan, illetve ő kommunikál a kamerákkal, különböző kiegészítőkkel, például mozgás érzékelővel vagy nyitás érzékelővel.”

Tehát akkor kell hozzá valami eufy-féle központi egység, vagy ez az egység jelenti a HomePod-ot?
Köszi a választ!

Kell hozzá.

köszi!

Ott az RTSP, lehet rögzíteni ezt is. Onvif-t nem tud, de azt a 60 ezerért vett rögzítő+2 ip kamera is maximum a prospektuson tudja normálisan.

Nekem van összesen 24 kamera két országba. Tökéletesen működik. HomeKit nem a legjobb de az nem a rendszer hibája. Más kamerákkal döcögősen működik. Illetve csak 4 kamerát szupporttál HomeKit egy központról, hiába 2 Gigás az ICloud. Egyébként tökéletesen működik a rendszer. 6 hónapja használom, és az aksija eddig bírta. Egy évet nem próbáltam még )) szép a képe sötétbe is, jó a mozgás érzékelő is, illetve a mágneses rögzítés a legjobb.

1 kedvelés

Ma készen lesz. :slight_smile:

Szerintem néhány dolog fontos és nem lett megemlítve.

Ha HomeKit integráció is van, akkor nem 2k a felbontás, “csak” HD.
HSV használata esetén csökken az akkumulátor ideje.
Valaki írta, hogy HomeKit integráció esetén csak 4 kamera használható, szerintem ez nem így van, nincs korlát, HSV esetén van ez, ami nem azonos a HomeKit integrációval.

Egyébként nagyon jó termékcsalád, én is használom szinte minden termékét.

Jogos, nem írtam le, de igazából ez az Apple hibája és nem a terméké. Így “ez van”. Mondjuk az 1080p is elég jó felbontás. A 2K inkább zoom szempontból lett volna jó, de azt meg HSV-ben amúgy sem tudsz rendesen.