Kezünkben a Hermès Apple Watch Series 4

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/12/10/kezunkben-a-hermes-apple-watch-series-4/

Az Apple mára már visszafogta magát, sem arany, sem kerámia tokozású Apple Watch-ot nem forgalmaz a cég. Persze arany színben még mindig vásárolhatunk, de az közel sem ugyanaz már, és már nem kell leszurkolni 5 millió Ft-ot sem érte. Sokan megbotránkoznak, mikor több százezres órákról beszélünk. Egy Apple Watch-ot használtan már 50 ezerért is megvásárolhatunk,…

Nagyon szép. Én is hekkeltem egy számlapot a sajátomra, sokkal elegánsabb vele. Kicsit nehézkes felrakni de működik.

Megköszönném, ha volna erről egy leírásod vagy YT videód :wink:

http://watch.bbqe.com/
Kinai, de azert kitalalhato. A kezdolapon katt a korben levo haromszogre, telepit egy alkalmazast a telefonra. A tanusitvanyat engedelyezni kell, utana mukodik. Kivalasztasz egy szamlapot az alkalmazasban, utana csak zoldeket kell nyomni. Telepiti az orara az alkalmazast, arra ranyomsz aztan mar van is uj szamlapod. Egyebkent a telefonra telepitett alkalmazasban van help, szep rajzokkal.

Köszönöm :sunglasses:
Tanulságos…

Nincs mit. Miert mit vontal le mint tanulsag? :smiley:

Azt, hogy a kínaiak bármire képesek.
Miként ma a mondás tartja: Amit nem Kínában készítenek az hamisítvány :slight_smile:

Ez megkerüli az App store-t? Ilyen nem csak MacOS alatt lehetséges?
Nem hozz ez nem kívánt mellékhatásokat Khm?

Bármi lehetséges, mert elfogadod a fejlesztőt. Én is felraktam, nem volt vele gond, de nyilván itt alkalmazásként fut, nem órafelületként. Így végeredményben egy fotóra jó, másra nem nagyon.

Csak egy fotó?
Ezt nézted?
Íme

nekem nem nyitja meg ezt a videót, de @SzifonAdmin arra gondolt a fotóval, hogy ez nem egy tényleges óraszámlap, hanem egy alkalmazás, tehát nem tudod azt beállítani, hogy minden esetben ezt jelenítse meg a rendes számlap helyett.

Trükközni kell, hogy az utolsó megnyílt alkalmazás legyen az alapértelmezett Watch Face.
Ebben a videóban mutatja hogyan lehet beállítani (3:40): https://www.youtube.com/watch?v=j7GBRyb4tSw

Aztan minden egyes alkalmazas hasznalata utan el kell inditani az ora alkalmazast… Ez minden, csak nem szamlap. Ezt, igy ebben a formaban meg lehet csinalni 2015 aprilis 24 ota.

igen ám, de ha megnyitsz közben bármi másik appot, akkor már nem ez az órafelület app lesz a legutóbbi, tehát a következő órafelemelésnél már nem is ezt fogja visszanyitni.