Köszönöm, persze, örömmel!
Az újlenyomat leolvasójukat csak club tagsággal lehet megvenni?
Köszönöm, persze, örömmel!
Az újlenyomat leolvasójukat csak club tagsággal lehet megvenni?
Ha írsz egy emailt akkor segítek neked lerendelni, mert nekem már van termékem. Egyébként írtam nekik a kupon kóddal kapcsolatban de ugye Húsvét van, szóval szerintem már csak holnap válaszol.
Köszönöm, PM-ben írtam.
Vásároltam én is egy Nuki okoszárat. viszont kellene egy kis segitség…
nem találtam meg hol lehet beállitani hogy a nyelven is huzzon egyet, kivül nincs kilincs (eredetieg).
Valamit az automatikus nyitás valamiért nem megy, gondolom rosszul álitok be ezt-azt.
ha kell imessege-n folytathatjuk.
köszi előre is!
Privátba megírtam
A kilincs felhúzású ajtókra semmilyen megoldás sincs?
Őszintén, igazából amikor bezárod amúgy is felhúzod, tehát ez csak rutin. Fogod mikor mész, jössz mindig felhúzod a kilincset. Így mást is be tudsz engedni, ő is mielőtt elmegy felhúzza.
Igen, írj egy emailt a hello@szifon.com -ra és meghívlak!
Szia! Tudnál küldeni nekem egy 30 EUR-os meghívót a nuki-ra? Hamar kéne, mert újra elérhető a 3.0 és félek hamar el fogják kapkodni… A cikk végén szereplő kódra azt írja, hogy már lejárt. Előre is köszi!
Persze dobj egy email címet a hello@szifon.com -ra és megy
Szia, nekem is meg tudnád írni?
Szeretném, ha már kijövök a liftből és elindulok az ajtó felé, akkor kinyíljon. Cserébe nem szeretnék GPS adatokat megadni az appnak, nekem elég volna, ha csak akkor nyitna ki, ha csatalkozik a bluetooth-hoz.
Ellenben akkor viszont nyíljon ki értem ezalatt azt, hogy még azt a kb fél fordulatot is tegye meg, amitől az ajtó maga kinyílik (kívül csak behúzógomb van).
Köszönöm a segítséget előre is!