Kezünkben a Nomad bőr laptop sleeve és egérpad

Eredetileg itt jelent meg: Kezünkben a Nomad bőr laptop sleeve és egérpad - Szifon.com

Rajtam kívül bizonyára sokan szeretitek a Nomad Horween bőrből készült termékeit, hiszen szinte alig találni a piacon szép, igényesen kidolgozott, valódi bőr kiegészítőket. A Nomad termékpalettájában számos Apple termékhez találunk prémium tokokat, legyen az iPhone, iPad, AirPods vagy épp Apple Watch, viszont egy valami mindig is hiányzott: a hozzájuk illő laptop tok. Nos, van egy…

ennyiért inkább veszek AppleCare-t

1 kedvelés

Majdnem… 60000 egy laptop tok, azert na :slight_smile:

Rosszul közelíted meg. @ios5 az Apple Care is jó dolog, de egy valamit ne felejtsetek el. Az AC se fog addig tartani mint ez a tok. Egy iPhone-ra kerül egy bőrtok kb 20ezer ft-ba de azt, ha új készüléket veszel akkor venned kell új tokot is. De itt a tokot megveszed és 5-6 évig használod lazán vagy tovább is, ha ápolod a bőrt, még ha készüléket is cserélsz, de macbookot azért 4-5 évre tervez az ember nem 1-2-re mint egy telefont.

1 kedvelés

Szerintem nem közelíti meg rosszul. Ez egy nagyon szép termék, nagyon jó és rettenetesen túlárazott. Ezzel nincsen semmi baj, de szerintem magát csapja be aki ezt nem fogadja el. Nagy túlzással 2 bőrlapról beszélgetünk. Nyilván senki nem tudja a haszonkulcsot, de aki szerint ez nem óriási az szerintem el van tévedve, erre mondom, hogy túlárazott. Persze értem mindent a piac áraz be. Nyilván nem túl jó példa de nézd meg mennyibe kerül egy bőr cipő… amit szeretnék ezzel mondani, hogy itt szó sincs arról, hogy a tokot veszed meg. Egy Nomad feliratot veszel meg simit a lelkednek:) és az a kérdés, hogy ez kinek mit ér:)

1 kedvelés

Mennyibe kerül egy bőrcipő?? 180ezer forint körül már kapsz jót. De az meg van, hogy ez a tok nem “csak” 2 bőrlap. Egy sima autós bőrkesztyű 15 ezer FT. Egy rendes bőrböl készült terméket meg kell fizetni. Nem értem komolyan, hogy mitől lesz ez túlárazott.

Nagy álmom, hogy egyszer legyen egy jó cipőm​:joy::joy: sajnos eddig csak 180 alatti szarokat hordtam… valóban van benne mágnes meg fröccsöntött váz de gondolom azon nem vitatkozunk, hogy azoknak elhanyagolható az anyagára:) viszont van egy jó hírem! Ez valószínűleg a te terméked;) szerintem nézz majd rá a mac pro kerekeire is! Elképesztő minőség:) és tuti nem az exkluzivitás miatt kerül annyiba amennyibe. (Btw a 15 az nagyon nem 60 és nem látom azt a rettenetes különbséget a kesztyű és egy bőr mappa között)

Nem akarok vitatkozni ezen, de bőr és bőr közt is hatalmas a különbség. Azt meg soha de soha nem értettem meg, hogy miért veszi sok ember a fáradságot azért, hogy mindenáron kiírja magából, hogy mi miért egy túlárazott szar. Ha nem tudod mi mennyibe kerül a bőrpiacon akkor meg főleg nem értem, hogy miért? De nem baj ez nem a Te márkád, mert úgy gondolod, hogy egy terméknek csak az anyag árát kell kifizetni. Rendelj csak tovább a Wish-ről bőrnek nevezett, ázsiai gyerekek által készitett termékeket anyagáron. Inkább szét se nézz az interneten, hogy mennyibe kerülnek az igazi bőrtokok, mert azokhoz képest ez még olcsó is.
Most már azért is megveszem, ha már nekem van kitalálva. :wink:
De, hogy a Mac Pro kereke, hogy jön ide az teljesen érthetetlen 🤷🏻

1 kedvelés

Hát igen, ami minőségi bőr cucc azt használhatod és nem roggyan meg, kopik kuka szintre, nem feslik a varrásnál, stb. Így van ez ha kabát, ha tok, ha bármi is az. Ott az Xs-em tokja ami 2 éves és csak használtam a telóhoz, (bebújtatós-kártyazsebes) és mikor megjött a 12mini az sem esett ki belöle annyira nem tágult ki és megkopva sincsen, szinte nem is látszik rajta a két éves használat, pedig elég sokat pakolgattam bele és ki napi szinten. Na az ilyen dolgok miatt igen érdemes minőségi termékeket venni akár drágán is. Ez meg még nem is volt az (20e), csak igazi kézműves termék.

1 kedvelés

Igen, ezt mondom én is. Ha meg összhasonlítod a 20ezer Ft-os telefon tok árat, ami szerintem se drága, a laptop tok 60-ért egyáltalán nem sok, főleg, hogy prémium termék.

Pont azért is írtam, hogy nem drága, mert nem márkás, hanem kézműves termék, sajna nem hazai (vagy talán mégsem olyan nagy baj ez ? hanem inkább hogy itthon nem találni már aki valóban jót készít értelmes áron? ) Én az Etsy-n vettem az Xs-hez is és onnan jött a 12Mini-hez is, van választék bőven és eddig nem csalódtam bennük, ami onnan jött az jó volt és tartós. Hozzáteszem ha csak valahová leteszem a telót (asztal, polc, stb) akkor is mindig kiveszem belöle és a tok alatta figyel mint védelem a karcok ellen és így 1xűbb felvenni is ha hívnak. :grinning:

11 Pro-ra pont minap kerestem bőrtokot és szembejött a Nomad barna rugged case. Nézegetem nézegetem és rohadtul alig térnek ki rá bárhol, de oldalt műanyag…
Szilikon tok + egy egyszerű bőr lap a hátára ragasztva. (Horveen meg tököm tudja, hova sz@rjak milyen hangzatos névvel)
Gratulálok, 15 ezerért, szilikon nyomógombokkal. :joy:
Kösz, de kösz nem Nomad.
Árában ott az almás tényleg bőr tok, aqua-nál 17k-volt vagy pl Spigen Ciel Cyrill bőr harmadannyiért.

Az iPhone tokuk nekem sem tetszik, viszont az AirPods tok igen, de hogy jön ez ide?
Amúgy az Apple bőrtokjai is katasztrófák, csak a MagSafe miatt tetszik.

Úgy ahogy tőled az airpods tokjai.

1 kedvelés

Gyakori válasz a “hogy jön ez ide”. Csak kizárólag a Nomad macbook bőrtokról lehet társalogni, szerencse, hogy meg van említve a barna és a fekete is, így mindkettőről beszélgethetünk. :smiley:

1 kedvelés

Lehet társalogni, de szerintem egy termék cikk alatti hozzászólásoknak illik a termékhez kapcsolódni, tudom ez egy nehéz feladat de meglehet próbálni. A vélemény egy dolog meg az állandó fikázás is. Nem minősítek túlárazottnak meg sz*rnak semmit még ki nem próbáltam.

Nem fikáztam, és szerintem bármi ide kapcsolódhat ami eszünkbe jut a témában. 60000 egy tokért szerintem túlzás, de én is vettem gyári USB-C kábelt 12000-ért… az se normális.

Ez a része nem is neked szólt, de egy mac pro kereke nem nagyon tartozik a témához :smiley:
Amúgy azzal sincs baj, ha drágának talál valaki valamit, mert mindenki saját maga dönti el, hogy neki mi a drága vagy mi nem, és szerintem mindenki vett már drága haszontalan dolgot magának :smiley:

na ja, 35000 Ft-os karácsonyfaizzó, azóta is nagyon tetszik de a fejem verem a falba, miért vagyok ilyen marha? (még rímel is…)

1 kedvelés

Pedig sztem az megéri! :smiley: