Kezünkben a prémium Nomad Apple Watch Base Station, ha a tökéletes éjjeli dokkolót keresed!

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/12/13/kezunkben-a-premium-nomad-apple-watch-base-station-ha-a-tokeletes-ejjeli-dokkolot-keresed/

Nem először írunk itt a Nomad termékekről, voltak már a kezünkben iPhone 11 Pro tokok, illetve Apple Watch szíj és AirPods tartó is. Mindegyik termékük tökéletes. Bőrből készült prémium kiegészítők, és tulajdonképpen egyikükben sem csalódtunk. Ahány ember, annyiféle termék. Van, aki a minél olcsóbb, de jól működő kiegészítőt keres, mások viszont már azért költenek ezekre…

Azért a Nomad minőségével akadnak problémák. Vettem pár éve egy Nomadkey-t, aminek a lényege az lenne ugye, hogy bármit csinálsz vele, tökéletes töltőkábel marad. A kulcscsomómra raktam, amit a kabátom zsebében, illetve az ajtón tartok (út közben illetve otthon). Nem volt kitéve semmi olyannak, mint a reklámjában, tényleg csak konszolidált használat, és fél év alatt eltörött a műanyag, másfél évnél pedig szétmálott a gumi (ragasztóval a műanyag részt még csak-csak megoldottam).
Szóval értem én, hogy újonnan jó minőség, meg működik, csak hát az idő… (ezzel szemben a gyári apple kábelnek pl 3 év tartós használatra van szüksége nálam, hogy máljon róla a bevonat, és az ott csak egy részen málik, itt meg az egész.

Megértem, amit mondasz, de azért azt hordod, használod stb… nyilván nem tudom mennyire, érdemes ilyenkor a gyártóval felvenni a kapcsolatot. Felvetted? Mit mondtak erre?

Azért ez a dokkoló más tészta, csak ott van az asztalodon :slight_smile:

A hozzá adott hálózati tápegység egyébként univerzális (100-240V 50/60Hz), úgyhogy ott is elboldogul, ahol véletlenül nem 220, hanem 230V a névleges feszültség. :wink:

Amúgy az elektronikus készülékek is el tudnak romlani, például egy napelemes inverter is “csak ott van a falon”, és mégis 5-10 évente cserélni kell.

1 kedvelés

az, hogy 7,5w-ot tud, egy vicc.
ne nevezzuk mar gyorsnak, ha van mar 10-15-20w-os is.
ertem en, hogy az apple cuccok nem tamogatnak nagyobbat, de egy ilyen cuccot nem par evre vesz az ember es hatha szintet lep kesobb az apple is. :smiley:

szerk.: ja jol latom, az olcsobb, ora nelkuli verzio tudja usb c-n a 18w-ot.

Hát pedig jelenleg annak kell nevezni gyors vezeték nélküli töltés, az Apple-nél. Nyilván abban igazad van jövőre lehet gyorsabbra is képes lesz az iPhone, de azért az Apple ezeket nem szokta elsietni.

Az olcsóbb sajnos óra nélküli ja. :frowning:

Van egy olcsóbb vezeték nélküli töltöm, az éjjeli szekrényen van, de töltés közben halk sípoló hangot ad ki, zavaró, igy nem használom.
Ennek van hangja?

Nincs. Semmi. Minap elővettem valamit ami, ugyanígy halk sípoló hangot adott ki. Inkább kidobtam, miután valamelyik nap majdnem felgyulladt a lakás egy régi cucc miatt. Lehet nincs ehhez köze, de sztem ne adjon ki hangot. Vagy ha kiad hangot meg kell kérdezni a gyártót hogy mi ez, ha normális nyilván nincs vele gond.