Kezünkben a Sonos Beam 2 – Dolby Atmos egy érintésnyire

Eredetileg itt jelent meg: Kezünkben a Sonos Beam 2 – Dolby Atmos egy érintésnyire - Szifon.com

Nem először írok a Sonos rendszerekről, legutóbb pont egy éve volt szó a Sonos ARC-ról és persze a Dolby Atmos-ról. Az utóbbi 2-3 évben egyre jobban fejlődnek a streaming szolgáltatók és a legtöbb filmet már Dolby Atmos (hang) és Dolby Vision (kép) minőségben lehet megnézni. Ez igaz a Netflixre, az Apple TV±ra, és hamarosan érkező…

Az HBO Max március 8-án indul itthon. :slight_smile:

Jogos azóta kiderült, a cikket még múlthéten írtam :smiley:

1 kedvelés

De hogy a témához is hozzászóljak, egy kis Sonos Roammal léptem be év végén ebbe a márkába, amilyen pici olyan jól szól. :smiley: Ez a Beam pontosan milyen magas és milyen széles? Csak azért, mert jelenleg nem nagyon van helyem a TV előtt, arra gondoltam, hogy fel kéne már szerelni a falra és akkor simán vennék elé egy ilyet. :smiley:

Köszi a cikket! Én egy első generációs Beamet nyüstölök két éve, és épp vacilláltam, hogy érdemes-e upgradelni az Arcra, vagy beérjem egy második generációs Beammel.

Egy kérdésem lenne az Atmossal kapcsolatban, nem igazán találtam erről infót sehol. Akkor is megkapjuk a megfelelő térhangzást, ha a kanapé a falra van rátolva , és nem a nappali közepén helyezkedik el?

Mindenképp beruházok kettő Onera és egy 2. generációs Beamre vagy Arcra, csak jó lenne tudni, mire számítsak.

Szóval bőven elég a Beam 2! Én végül az ARC helyett döntöttem a Beam 2 mellett. Szerintem bőven elegendő. Nyilván a 2 picit hangfalat vagy tedd fel a falra a kanapé mögé vagy a kanapé mellé tedd le kb kanapé magasságba.

A lényeg hogy utána optimalizáld a hangot a TruePlay-jel és megfelelő lesz már a hangzás is. Szerintem tökéletes döntést hoztál. :slight_smile:

1 kedvelés

Sokáig gondolkoztam, hogy megvegyem. Végül azért nem vettem meg, mert ezek a hang rudak sajnos sub nélkül nem sokat érnek. Na most ehhez ca280.000 HUF a sub.

Igen, itt a Sub tényleg drága, elfogadom. Ahogy látod a cikk nem is tért ki rá, többek között azért, mert ez a cucc leginkább kis lakásba való, nem nagy nappalis családi házba. Oda az ARC + SUB-ot kell megvenni, a társasházban pedig egy SUB nem való. Egyébként elég mélye van ennek is a 3 hangfallal ugye Beam 2 + 2db SL, de tény a SUB azért nyújthat még extrát és rohadt drága. Remélem lesz belőle olcsóbb, mivel ugye ha most megvesszük a szettet akkor későbbiekben simán hozzáadható az olcsóbb SUB.

Sziasztok .
Az első képen annak az órának mi a neve?? Honnan lehet olyat rendelni??
Előre is köszi a választ

O az:

Sziasztok
Van ötlet max 60 centi széles soundbar-ra ami jól is szól?
A TV állványa sajnos nagyon alacsony ezert nem opcio elé rakni, kitakarna a képből pár centit.
Alatta a szekreny elosztás pedig 3x60cm.
Most TV + JBL Xtreme2-vel nézem de néha csúszik a hang a JBLen, meg azért a tul sok mély sem mindig optimális filmekhez.

Teufel Cinebar One esetleg?