Kezünkben az ADAX NEO WiFi-s, okos, elektromos norvég fűtőpanel

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/10/29/kezunkben-az-adax-neo-wifi-s-okos-elektromos-norveg-futopanel/

Még a nyár végén alakult úgy, hogy el kellett költöznöm a több éve meglévő albérletemből, és bizony valljuk be, manapság nem a legegyszerűbb albérletet találni ár/értékben Budapesten. Mondhatni szerencsés voltam, mivel végül egy 30m²-es lakást sikerült találnom zuglóban, amivel meg vagyok elégedve. Már ismertek annyira, hogy szeretem az okos eszközöket, az olyan termékeket, amikhez nem…

2x 2kWh plusz bojler fullon, és a tv is működik egy 16 A biztosítèkon, 220/230 V hálózaton… :-)). Olyan ez wazzeg mint a mese az öröknozgóról…

2 kedvelés

Nekem is adax van a fürdőszobában igaz az nem is ekkora mert csak 600w és nem Termosztátos meg wifis, viszont nagyon meg vagyunk elégedve vele. Nagyon jó cuccok és nem fogyaszt olyan sokat mint gondolná az ember főleg egy termosztátos ami mindig csak egy kicsit ráfűt és nem full kakaón megy 2000 wattal.

1 kedvelés

Tegyél rá egy TPLink 110-es konnektort! :slight_smile: Jó deal és alexa IFTTT támogatás azt hiszem.

A majdnem 2kWh az 1850 szerintem. Abból 2 az 3700w. Ez így 16A lenne, de nem megy mindig kakaón gondolom. Bojler vezérelt lehet így az kiesik, a minden más fogyasztó pedig nem sok, ha nincs elektromos főzölap, meg sütő. Ha ehhez még hozzávesszük azt, hogy feltehetőleg régi Bakony művek-es kismegszakító van, ami csak névlegesen 16A, de röhögve elengedi 20-22A-ig is, akkor simán összejöhet.

Nekem az lenne a kérdésem, hogy megtámogatott a Nordart, vagy csak jobban bevált, mint a másik Magyarországon elérhető norvég panelt gyártó cég?

Én sonoff s26-okat hasznalok azt is támogatja az IFTTT az ewelinken keresztül egyet lehet veszek hozzá.

1 kedvelés

TPlinket azért ajánlom, mert ingyenes 3rd party app nagyon jól trackeli kW használatot.

Megkérdezhetem, hogy mi az app pontos neve mert nem találom. Köszönöm.

Persze: https://apps.apple.com/us/app/watt-kasa-smart-tp-link/id1465004830

Nagyon szépen köszönöm!

1 kedvelés