Kezünkben az Anker Nebula hordozható projektor

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/06/27/kezunkben-az-anker-nebula-hordozhato-projektor/

Korábban is találkoztam már hordozható projektorral, de a Nebula az első olyan all-in-one termék, amihez egyáltalán nem kell semmilyen külső eszköz. Az Anker termékeiről már írtunk korábban itt a Szifon.com-on, és mindig meg voltunk elégedve velük. A Nebula Projektor, ami tulajdonképpen egy hordozható projektor is az ő termékskálájukat bővíti. A készülék nem csak beépített akkumulátorral…

Szuper kis eszköz,kár hogy kétszer annyiért adják mint amennyibe valójában kerül!
180.000.- HUF és közben 350 dollar…

Hát azért a dollár más tészta te is tudod. Itthon 27% áfa, legyen még nyereség is, és ne dollárral számolj, hanem euróban alapból. Ha csak a német amazont nézem 434 euró, az sem 350 dollár.

Sajnos ennyi az ára. :frowning: Nekem is 350 dollárért kéne, de hát nem vagyunk amerikaiak. :slight_smile:

Engem tök érdekelnek az ilyen cuccok, de ennek az árnak kb a feléért kihozok legalább egy full hd-s butatv-t és egy Chromecast-ot, de lehet, hogy picivel többért már 4k-s alaptv is játszós lehet. Ez az ár eléggé embertelen.

Jah és akkumulátor is van benne, meg Wi-Fi-t hoz létre, azért ez nem ugyanaz mint egy TV és Chromecast, és persze mindezeket zsebre vágod :smiley: Drága persze, de nem ugyanaz mint egy TV és nem is lehet összehasonlítani vele.

Persze, nem ugyanaz. Nekem pl az üzleti prezentációs felhasználás tökre nem fontos, kiváltképp, mert van kivetítőnk az irodában, de pl egyre inkább törekszem, sokoldalu, kis, hordoszható kütyüket beszerezni, mivel nem szeretem a helyhezkötöttséget. Ha valamivel alacsonyabb árban elérhető lenne, egyből cserélném le a tv-met egy ilyenre.
De ezzel egyetemben egy kérdés felmerül. Régen emlékszem, hogy a projektoroknak egy nagy hátránya volt, még pedig, hogy viszonylag hamar kiég a led-je, ez ennél is így van? Vagyis, egyáltalán ki tudna váltani egy tv-t egy ilyen projektor?

30.000 órát ír a LED-re, így nyilván ki lehet számolni, hogy a te átlagos használatoddal mennyi ideig fog működni.

Bocsi nem akarom a biznisz rontani, de hónapokig kerestem az igazit és őt találtam (Nebula volt az ezüst érmes btw.): Xgimi CC aurora

  • több mint 3x-os fényerő
  • szebb design
  • jobb hangzás
  • 720p
  • kedvezőbb ár

Hirtelen rákerestem, de nekem nem tűnik olcsóbbnak: https://www.alza.hu/xgimi-cc-aurora-d5306066.htm ez magyar bruttó áfás ár, rendes garanciával stb…

Nyilván össze kéne hasonlítani, hogy lássam mindkettőt, de gondolom te már megtetted. :slight_smile:

Gearbest: https://www.gearbest.com/projectors/pp_1048394.html?wid=1433363

Nyilván te is tudod, nem ezt az árat kell alapul venni. Te megtudod venni ennyiért, egy cégnek erre nincs opciója, sőt ha problémád van hova viszed, küldöd vissza és mennyiért? :slight_smile: Ne menjünk ebbe bele.

Jogos, Magyar árat Magyar árral hasonlítsunk! :slight_smile:
Ha Nabula tetszett, akkor egy tesztet ez is megérdemelhet, hamar szerelem lenne sztem. :wink:

1 kedvelés

Ha lesz rá lehetőség, mindenképp. :slight_smile: Köszi egyébként az összehasonlítást, mert így legalább más is látja milyen lehetőségek vannak. Én csak néhány napig használtam, te biztos több időt töltöttél el a megfelelő vásárlással.

Bocs, de ekkora fényerő édeskevés, ha normális méretben akarod nézni akkor meg főleg.
Otthon 3200lm fényáramú projektor 3 méteres képátlónál kb full sötétben ad kifogástalan képet (vászonra vetítve, nem falra). De lehet, hogy csak nekem nagyok az igényeim…
Bár ha valakinek van kidobni való pénze az ablakon akkor hajrá :).