Kezünkben az Apple Pro törlőkendője – teszt és vélemény

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/03/05/kezunkben-az-apple-pro-torlokendoje-teszt-es-velemeny/

A cikk címe alapján azt hinné az ember, hogy ez áprilisi tréfa, de nem. Az iSTYLE-nál végre elérhetővé vált a Pro Display XDR mellé kapott “Pro” törlőkendő. Bevallom, volt egy kis háttérszele annak, hogy felkerült a törlőkendő az iSTYLE kínálatába (hivatalosan ugyanis nem vásárolható meg az Apple.hu-n), mert admin kollégával szerettünk volna egyet a használata után.…

Az a kérdés, hogy mennyi bír maga a kendő.
Mert ha 6-9 hónapot el lehet törölgetni vele, akkor pacsi és tök jó ár-érték arány.

De ha mondjuk csak 1 hónapot, akkor meg jézusom :grinning: Van kis kényszerességem a rendrakásra, de 1-2 havonta 9e-t kiadni egy kendőért, hogy mindig tökéletesen tiszta legyen a telefonom már következő szint :grinning:

És ne értsetek félre, minden tiszteletem az Apple-é, hogy mac pro esetén a kerekeket el tudja adni annyiért… most meg egy törlőkendőt ennyiér :grinning:

Akármilyen jó is, mielőtt törölgetni kezdeném, elsőként a porszemeket távolítanám el, hogy ne azokkal karcoljam össze. Erre a célra talán legjobb a Pronto Xpress Duster. Évek óta használom, nagyon jó cucc.

Megrendelve. Kiváncsi leszek. Idáig azt a viledát használtam amit a neves laptop gyártók használnak a sor végén dobozolás előtt. Úgyhogy nálam is magas a mérce. Üdv minden ujjlenyomat üldözőnek!:wave:t2:

1 kedvelés

Mivel alapvetően ki tudod mosni magát a kendőt így gyakorlatilag éveken át jónak kell lennie. :slight_smile: Havonta azért picit erős lenne újat venni :smiley:

Azt nem tudtam, hogy moshatók ezek.
Nem rontja el az első mosás vagy kézi tisztítás a struktúráját ?

@Tocso le van írva a cikkben is, hogy ki lehet mosni:

Az anyagát tekintve sokkal vastagabb, minőségi anyagból készül az Apple törlőkendője, ami kézzel akár ki is mosható csapvíz és mosogatószer használatával.

“mert admin kollégával szerettünk volna egyet a használata után” ??!4

mármint mi a kérdésed?

Engem az érdekelne hogyan árulhatja az iStyle, ha még maga az Apple sem árulja? :smiley: Ezek a dolgok mindig olyan varázslatosak kishazánkban!

Mellesleg pont úgy néz ki, mint a szarvasbőr kendők, csak gondolom ez szintetikus.

Úgy, hogy akár mi is rendelhetünk ilyen kendőt az Apple.hu-n, csak külön kell kérni. Az iSTYLE is ugyanezt teszi, csak éppen feltöltötte a webshopba is, hogy mindenki elérhesse.

Amúgy pár óra alatt elfogyott az egész készlet, most érkezik majd újra.