Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/09/21/kezunkben-az-apple-watch-series-4-teszt-velemeny/
Én személy szerint idén ősszel az Apple óráját vártam a legjobban. Az új Apple Watch Series 4 egy hatalmas lépés az Apple óraszegmensében, és már a bemutató alatt is kiderült, hogy bizony rengetegen fogják megvásárolni. Az Apple Watch Series 4 kívülről és belülről is megújult, az elmúlt 3 évben az Apple továbbfejlesztette a teljes hardvert.…
“ bárhol lehet majd EKG-t készíteni.”
es a kovetkezo mondatbol kiderul, Nem!
egy jo ideig sehol… itthon?
Egyszer
Igen ez az EKG dolog fura, mert ezek szerint vmi központ kellhet hozzá ha vmiért még nem elérhető sehol sem, talán a diktálás funkcióhoz hasonlóan dolgozik, vagy csak hülyeséget írok
Viszont végre úgy néz ki ahogyan egy apple órának már az első kiadáskor is kellett volna, a régi és az új egy kézen kb úgy hat, mintha egy gagyi kínai noname óra mellé tették volna fel. Alig várom, hogy az LTE verzót árulni kezdje a Telekom itthon.
nem központ kell hozzá, hanem a szoftveres támogatás. a mérés teljes egészében magán az órán történik, annak adatai NEM hagyják el a csatlakoztatott iPhone Egészség alkalmazását, hacsak te magad nem exportálod PDF-ként.
Ja hogy kiadták és hardveresen jó de a szoftver még nem?
Szerintem úgy lesz hogy az USA store -ba lesz elérhető hozzá az EKG app csak
Melyik watch-ot vettétek meg? LTE?
Mi az oka, hogy nálunk nem kapható a rozsdamentes változat?
Ez már az az óra amit érdemes megvenni. (off : az első képet 3G-vel készítettétek? :D)
" A teszt készüléket köszönjük szépen a We Love Apple szerviznek , amennyiben van kedvetek nézzetek be hozzájuk,"
A cikk végén volt a válasz
Sima Sport én várok az LTE-re itthon, és fémet szeretnék venni.
az, hogy a rozsdamentesacél órából csak LTE-s van. az LTE meg itthon egyelőre nem érhető el, így az LTE-s órákat sem lehet megvenni, emiatt az acél tokozásút sem.
Mi a baj az első képpel? Teljesen éles, minden rendben vele.
nem hinném, mert az Apple is szoftverfrissítést említett, nem appot. ugyanúgy lesz ez is, mint anno a Portrékamera mód a kétkamerás iPhone-on: ott volt a hardver, aztán jött egy szoftverfrissítés, ami elérhetővé tette a funkciót.
Nem akarom szétoffolni a topicot, de a háttér “elmosása” hogy néz ki, most őszintén?! Olyan mintha egy 3310-essel készült volna :-/
A régebbi órákhoz elérhető lesz a képeken látható új számlap?
Hat szerintem nem olyan rossz amugy iPhone-nal keszult.
nem. mert nem fér ki a kijelzőre.
“nem. mert nem fér ki a kijelzőre.”
Miért ne férne ki? Zippeljék össze kicsit az egészet, arányosan.