Kezünkben az iPad Pro és Magic Keyboard – teszt és vélemény

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/05/13/kezunkben-az-ipad-pro-es-magic-keyboard-teszt-es-velemeny/

Korábban már teszteltük és véleményt is írtunk az új iPad Pro-ról, azonban most a Magic Keyboarddal használtuk, valamint összehasonlítottuk egy Microsoft Surface Pro-val is! Képzeljük el, hogy leugrunk a kedvenc kávézónkba, kezünkben az iPad Pro-val és a Magic Keyboarddal. Leülünk, kinyitjuk az iPadet, elindítjuk a Lumafusion alkalmazást és nekiállunk 4K videónk vágásának a precíz kezelést lehetővé…

Sziasztok! Hátra lehet hajlítani a billentyűzetet úgy, mint a korábbi billentyűzetnél? Vagy ha csak tabletként szeretném használni, akkor le kell venni a billentyűzetet?

Akkor le kell venned róla, ahogy a cikk is írja, csak 130 fokig nyitható.

OK, köszi!!

(Igen, láttam, hogy

Az iPad dőlésszöge 90 és 130 fok között változtatható.

csak mivel 0°-ba is állítható, ami a fenti mondatból nem derül ki, így nem volt egyértelmű, hogy kinyitható-e 360°-ban is, csak épp az sincs megemlítve. Illetve mivel a Smart Keyboard Folio is épp két állásban nyitható, de ezenkívül van 0° és 360° is rajta, inkább rákérdeztem. :slight_smile:)

1 kedvelés

Most hogy van rendes eger tamogatas, es lassan talan a tavoli asztal alkalmazasok is elkezdik ezt tamogatni, nekem egy tok jo hordozhato vekonykliens lenne az asztali gephez - hagyomanyos tablet funkcio mellett. De persze megint sikerult appleosen elbaszni - funkciogombok nelkul nekem hasznalhatatlan. Igy billentyuzetre mas megoldas kellene, de akkor meg mar nem vagyok prohoz kotve, es akkor mar sporoltam is annyit, hogy beleferhen egy beleposzintu uzleti laptop, es meg joval olcsobban is kijovok. Kar.