Kezünkben az iPhone 11, iPhone 11 Pro és iPhone 11 Pro Max – teszt és vélemény!

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/09/20/kezunkben-az-iphone-11-iphone-11-pro-es-iphone-11-pro-max-teszt-es-velemeny/

Azt hiszem, nem estünk hasra, amikor az Apple bemutatta a 2019-es iPhone-okat. Mindegyik egyfajta ráncfelvarrása az előző generációnak, de azért vannak olyan újdonságok, amiknél leesett az állunk a teszt alatt, és persze olyanok is, amiknél pedig csak fogtuk a fejünket. Az iPhone 11 termékcsalád követi az éves trendet. Az Apple belerakta az új processzort, a…

Nem is tudtam, hogy hölgyemény az admin :smiley:

1 kedvelés

nem hölgyemény az admin.

En a ket lannyal vagyok :man_facepalming:t2::joy::man_shrugging:t2:

Teljes felbontású képeket hol lehet megnézni?

Áhhh :smiley: csak a dekoratívság kedvéért mi ? :smiley:

Képre jobb gomb, kép megnyitása új lapon és a címből töröld ki a -1200x900 részt.

1 kedvelés

Nappali fenyviszonyok kozott jok a kepek, tenyleg a legjobbak kozott van a minoseg. Viszont keves fenyben, az utcan, alig kozepesek. De persze ezt a fizika szabalyozza, nincs az a szoftver, ami keves fenybol sokat fog csinalni. A promocois kepek meg csak-csak hozzak a minoseget, de a user sajat kezbol sose csinal olyat. Azt profi fotosok allvanyrol, 1000 kepbol kivalasztva tudjak csak prezentalni. Nekunk meg maradnak a maszatos, homalyos kepek… :frowning:

1 kedvelés

Ez igy van! Belekotni sem tudok. Ma megyunk nappali fotokat kesziteni, es akkor irok egy reszletesebb cikket.

Bonusz, termeszetesen a csilli-villi uvegem mar megkarcolodott!

Egy xs-em van de nincs FaceTime szem korrekció. Csak az új iphonon elérhető ?

Sziasztok. Meg tudnátok nézni, aki a telenornál vett telefont, hogy független-e? Van egy berendelt (256os zöld 11 pro) darabom, de szükségem van a dual simre mindenképpen.

@yoker: erre a kérdésre a másik cikk alatt már válaszoltam: az iOS 13 beta 3-ban ez a Beállítások, FaceTime alatt volt, lehet, hogy az Apple kivette. a 13.1 legutóbbi bétájában sincs ott ez az opció.

@olivercsizmazia: lehet én tudom rosszul, de én úgy emlékszem, hogy a Telenor készülékei alapból függők, és csak a Telekom adja őket már eleve függetlenen.

Többi telefon már független a Telenor is, ezért is lenne érdekes. Gondolom még senki nem kapta meg.

ha más készülékeket függetlenen ad a Telenor, akkor szerintem az iPhone-okat is.

Remélem aki onnan rendelt, le tudja ellenőrizni hétfőn. Talán akkor már ők is megkapják.

Csak rászántam magam egy 11pro-ra​:grinning: Nekem nagyon megtetszett a sötétbe készült fotók. Munkából kifólyolag sokszor kevés fény mellett kell fényképeznem és elküldenem mailbe, eddig lámpával világitottunk​:grinning: Abszolút amatör vagyok a fotózásba és nekem ez tökéletes. A haptic touchot meg 5mp alatt megszoktam X után :smiley:

Telenor az összes új iPhone is függőn adja. Ma sikerült egyet megnézném. Így aki ott venne, számítson rá, hogy a készülék esim részét nem fogja tudni használni és csak Telenor simmel fog működni.

vagy pedig függetlenítteti.

Most akkor az ezüst-fekete márványmintás brit modelled utazik veletek mindig, hogy tudjad fotózni vagy nem a Tiétek?:grinning: Vagy csak mindenhol van egy ilyen macsek?:grinning:

Nem tudom megszokni ezt a hátlapot…