Ezt kérdés nélkül elfut, és meg se fog akadni. De amúgy én nem értem a tab függőséget. Mármint nincs vele bajom, csak nem értem miért jó. Ami érdekel lementem majd elolvasni. HA pedig munkára kell akkor mindig megnyitnám, amikor kell és utána bezárnám
Mindezt több böngésző több ablakjában.
Valószínűleg nem teljesen ugyanaz a munkánk, alapvetően sem lenne kivitelezhető a megnyitom - becsukom állapot N db szolgáltatás fejlesztése és tesztelése során, ráadásul duplájára / háromszorosára növelné a fejlesztési időt a nyitogatás / zárogatás, ugyanaz (korábbi) állapot visszacsalogatása, és így tovább. (És akkor még korábban azt nem is említettem, hogy a tabok jelentős részénél devtools is fut, ami legalábbis megduplázza az adott tab erőforrás-igényét.)
Szerintem ezzel a workloaddal se lesz para. Az iMacek mindig is a csendes gepek koze tartoztak, ha eddig a 14nm Intel hutheto volt hang nelkul a mindennapokban (legalabbis en 20 ev iMac hasznalat alatt nagyon-nagyon ritkan hallottam a ventit), akkor ez a modell, amiben eleve csak 1 nagy hotermelo alkatresz van a korabbi ketto helyett (cpu vs cpu+gpu), ami raadasul nem olyan melegedos, mint a korabbi, akkor nem hiszem, hogy ezzel itt gond lesz.
Teljesen jogos a válasz, köszönöm, így már értem a tabokat.
Nekem eszembe juttott, ha nincs az elején akkor oda ragasztanám.
De szerintem ezt a kínaiak fel fogják ismertni és lehet majd e-bay-ről rendelni az elejére logót