Ember nem olvasol? Írtam a kinti árakat és ahhoz képest 20-30e-rel vagyunk drágábbak, az nem áfa hanem rosszabb a forintunk mint pl az € v a Ł még rohadt tolvaj banda által kitalált artisjus féle kamu és jogtalan szarság, aminek a betartását ők sem csinálják kifelé, mint ahogy volt róla 1x a rádióban riport (Görbe Nóra nem kapott semmit az x-edszerre levetített Linda sorozat után, hanem be akarták nyelni, mert neki kellett volna jelezni az igényt erre! HOGYAN!!! Ha nem nézi a tv-t és nem tud róla akkor nem is kapja meg, hanem zsebre teszik egy idő után??? Ahelyett hogy szétosztanák a többi szereplő között v mit tudom én, de nehogy már a zsebüket gazdagítsa! Erre mondom én hogy TOLVAJ dolog az az adó! IS )
Jó a cikk. Emlitsetek meg mindenképpen a RÁM növekedést, sokat fog számítani. En csak év elején fogok váltani X-ről XsMax-ra, de már most tudom mennyit számít az a plusz egy giga.
Mert nem rögtön dollárból váltanak hanem előbb eurora? Ez miért is van így? Nincs itt vki aki szakember ebben?
Adjon már erre vmi “értelmes indokot” ha lehet.
Az Apple Irorszagban rendelkezik egy logisztikai kozponttal, ahonnan a magyar piacot is koordinaljak. Ennek kovetkezteben az Irorszagi kozpontbol Euroert tud a magyar importor/kereskedo termeket vasarolni. Ha euronk lenne, akkor kimaradna az EUR-HUF valtas. Szerintem ha a magyar gazdasag egy Anglia vagy Nemetorszag szintu es meretu felvevopiaccal rendelkezne, kiszamithato stabilitassal, akkor az EUR ki is maradna es kozvetlenul foglalkoznanak az orszaggal (tehat tulajdonkeppen USD-ert vasarolnanak a magyar importorok).
Köszi! Bár nem vagyok pap, de holtig tanulok!
Szerintem 2018-ban olyan (csúcs)telefont kiadni amiben lcd kijelző van,és 300.000 ft.-!!!..ez vicc kategória.Az Apple-nek elgurult a gyógyszere rendesen,de annak is aki ilyen-olyan mondvacsinált okok miatt megveszi bármelyik készüléket aranyáron.Nyilván lesz ilyen ember,azért is adják ennyiért.Én 7 éve használok iPhone-t,jelenleg egy 6s-t,de marhára nem érzem azt,hogy váltanom kellene,főleg nem olyan készülékekre amiket most kiadott az Apple.
Köszi, egymás mellett valóban látvànyos, de még mindig nem villám.
És elforditva is müködik a Face ID?
Engem jobban erdekelne a csinos holgy a kepeken, mint a telefon Szerinten igy egyben erne meg a keszulek ezt az aranyarat.
Megnéztem, és amcsiknál Xs 64gb 999 dollár, németeknél 960euro áfa nélkül.
Átszámolva a 999 dollár csak 865 euro(ubs-nél váltva). Úgyhogy a direkt átváltás se olyan jó. Ök 1:1 ben váltják 1:0,865 helyett. Elég “óvatósak” az árfolyamkockázat miatt. De nem tudom, hogy az Apcom most már nem direkt váltja a dollárt forintra? Vagy ők euroban veszik?Vagy csak az app storeban meg az itunesban forintositott az apple? A legjobb lenne dollárban az ár
Hát én csak azt tudom hogy kifejezetten adott EU-s országok képviseleti árait néztem és abból a Hanifa change váltásával számoltam, s így jött ki a kb20-30e -s ártöbblet nálunk, ami nem hinném hogy sok a forint értékéből kiindulva. Persze brutto árakat számolva.
Sziasztok ! Szerintem nem lett gyorsabb a nyitas az X hez kepest , csak lassitottak softveresen , hogy gyorsabbnak tunjon . Nekem egy eve x em van es minden egyes frissitessel egyre lassabb lett most kb minden 5. alkalommal van , hogy 2-3 masodpercet is gondolkodik a nyitason ! Tanulsag : barki barmit mondd ez tuti direkt belenyulas ahogy anno az aksilassitasos balhe es most mindenki örőm és bodottááá! Jujj de jobb hu de gyorsabb stb . Feltettem a 12 es frissitest , egy dolgot csinaltak amit eszre vettem semmi mast , hogy vegre a bezarast visszacsinaltak feltolasra nem kell vegre ugy erintve tartanom mig megjelenik az x a bezarashoz rajottek mekkora baromsag volt ! fun vagyok elejetol kezdve mindig csak cuccaim voltak vannak de ez egyre gyengebb evrol evre !!!
A dollar ara is netto plussz 7% afat dobj ra !
igen🤦🏻♂️
Sziasztok,
Szerintem nem kell mindenképp XS Maxra váltani Plus készülékről. Nekem 6 és 7 Plus volt 4 évig, tegnaptól XS van. A kijelző így is nagyobb (na jó, hosszabb) de a készülék kisebb, ami inkább előny, ha, mint nálam is, sokszor külső helyszíneken kell magamnál tartani a telefont. Nyáron még rosszabb, mert csak a farzseb marad…
Az árazásról meg annyit, hogy 2011-ben a 140.000Ft is nagyon soknak tűnt egy 4-esért, most a 400k már elképesztő, viszont a szolgáltató által kínált részletfizetés, céges szinten elenyésző tétel a havi kiadások között. Ezért nem feltétlenül hülye, aki most ilyen készüléket vesz…
Komoly 400e+ Ft-ért a füles 1x használatos papír tartója, megdöbbentem.
mert az nem tartó, hanem csak csomagolás. régóta nem jár tartó mellé.
Az iPhone 7-tol kezdve nem jart melle a tarto. Azota “kornyezetbarat csomagolas” van csak a dobozban.
6s-em cseréltem Xs-re, ahhoz még műanyag volt. Ezzel az erővel össze is lehetne drótozni a fülest.