[KIBESZÉLŐ] iPhone 11 Apple esemény – kedd 19:00

Ebben a topicban tudjátok kibeszélni az iPhone 11 eseményt, előtte, alatta, és utána is, ameddig a cikkek nem készülnek el az egyes újdonságokról.

Íme néhány cikk, amit érdemes elolvasni arról, hogy mivel találkozhatunk majd kedden este 7 órától:

Nah, hogy akkor el is kezdjem a Flame-et :smiley: Engem nem érdekel az iPhone 11 (Pro)

Őszintén, az iPhone X óta nem tudtak olyat mutatni számomra, ami megérne 200.000Ft+ összeget, hogy cseréljek (legalább ennyit kéne belerakni). Lesz ebben is új kamera, új XY processzor, gyorsabb működés és ugyanaz a design. Persze a kamera részről lesz egy rakat újdonság, de :man_shrugging:t2:. Nemrég vettem egy Sony hordozható A6000-et, amit szenzorban az iPhone sosem fog elérni, így számomra a kamera mit sem ér. (nyilván a hardveres adottságok miatt)

Mi “kényszeríthetne váltásra”? Hát ha az ár nem is, :smiley: mivel ugye csak drágább lehet, olcsóbb nem, akkor esetleg sokkal jobb akkumulátor idő, más design, különleges funkció, lásd kihajtható kijelző vagy bármi ilyesmi. Bár, utóbbi most a Samsungnak sem jött be.:man_shrugging:t2:

Apple Watch Series 5

Hasonló képpen az iPhone-hoz, processzor sebességbeli különbséget fogunk kapni, megjelenik az LTE ha minden igaz hazánkban is még ősszel (Telekomos forrás). Direkt ilyen órát vettem a Series 4-nél, egyetlen egy dolog érdekel azaz LTE. Minden más meg van a jelenlegin is.

Tile/nyomkövetők

Ezt biztos megveszem, valszeg nem lesz annyira drága, új kütyü, érdekel. :slight_smile: Végre valami, ha már az AirPower off.

16 colos MacBook Pro

Ez még úgy érdekel, az LTE támogatás miatt is. Végre nem kéne megosztani a netet, folyton ott lenne a laptopon, eléggé érett már ez az eSIM támogatás miatt is. A 16 coll sztem nem lesz nagy méretbeli különbség, de emiatt jobb akkumulátor, esetleg jobb hűtést kaphat, tehát nem fog annyira melegedni, tovább bírja. Nyilván új billentyűzet érdekes lehet, plusz esetleg új kijelző stb…

iPad Pro

Nem hinném hogy lesz iPad bejelentés, de kitudja. Mióta van iPadOS azóta kifejezetten tetszik az iPad is, és egyfajta alternatív laptopként tekintek már rá. Sokkal többet tud mint néhány éve, akár már cikket is kényelmesen lehet rajta írni és nem kell a 15 colos gépet vinnem. Valszeg valamikor fogok venni egyet billentyűzettel.

Körülbelül ennyi, érdekel amúgy, hogy Ti mire vágytok, mi az amiről cserélnétek már és mi az ami hiányzik nektek. :money_with_wings::smirk:

Érett eSIM support. Na jah, amennyiben az érett a Telekommal egyenlő. :wink:

Amúgy egyetértek. Szintén X-em van, max akkor váltanék (akár az Xs/Xr-re is), ha az általam használt 2 szolgáltató valamelyike behozná az eSIM támogatást mert akkor tudnék a 2 telefonból egyet csinálni. Másért nem.

Én Telekomos vagyok, nyilván emiatt is lettem az, mert minden újdonság itt jön, a többi valahogy teljesen le van maradva. Milyen király lenne már végre az LTE-s óra és Laptop.

Touch ID be, notch ki, emiatt van még 8 Plus-om, de lehet lassan el kéne engednem.

2 Likes

Face ID-t könnyen megszokja amúgy az ember, nekem a felső kávával sincs semmi bajom. 8 Plus még jó 2 évig legalább még akár 3. Egyedül akkumulátort kell majd cserélni benne. :slight_smile:

USA iPhone árak.

(forrás)

Ezek alapján 1150 dollár lesz mondjuk az iPhone 11 Pro Max. Aminek az ára múltévben a rajtnál:

Az iPhone XS esetén ilyen árakkal kell számoljunk:

  • 64GB: 399 990Ft
  • 256GB: 459 990Ft
  • 512GB: 537 990Ft

Az iPhone XS Max lett a legdrágább modell, amiért ismét mélyen a zsebünkbe kell majd nyúlni:

  • 64GB: 439 990Ft
  • 256GB: 499 990Ft
  • 512GB: 577 990Ft

Az iPhone XR esetén pedig ezekkel:

  • 64GB: 299 990Ft
  • 128GB: 319 990Ft
  • 256GB: 359 990Ft

Idén akkor 50.000-rel több? :joy::man_shrugging:t2: Mondjuk 480-499.000Ft-tal indul majd az iPhone 11 Pro Max?

Telekomnál van a korlátlan net csomagom, azt akartam megosztani 2 simmel - iPhone és iPad - és lepattintottak, hogy a korlátlan csomag nem osztható “elvi” okok miatt…, más csomaggal pedig nem sok értelmét látom egy laptopban a netnek. Mondjuk ez még az eSim előtt volt.

Hat, sajnos a konkurensek Samu, Hua, de meg a Xaomi is elment sajnos az Apple mellett. Én kifejezetten rossz dizájn képességekkel vagyok megáldva, de ilyen outfitet én is tudtam volna tervezni. Megint 3 éve ugyanúgy néz ki az összes telefon, kamera elrendezést leszámítva. Az IOS-ről nem is beszélve, gyakorlatilag az iOS 7 óta semmi nem történt benne. :frowning:

Elvileg mennie kell 1/1mbittel, de az atallithato teljes sebessegre a Telekom weboldalan, pont ezt twittereztem nehany napja hogy en is korlatlannal hasznalnam a fenti valaszt kaptam, hogy atallithato.

Teljesen okés, csak nálam az egyik céges Voda, a másik meg szintén céges csak Telenor. Váltanék én, de nem hiszem, hogy a Telekom ad 2200 forintért előfizus csomagot amiben van 10 GB net (böngészés és email forgalmat nem számolva), flottán belüli személyeket ingyen telefonálva bármilyen csomagot. :joy:

A Telenor igen (flotta).

Mi volt ez a béna béka játék :smiley: jézusom.

1 Like

En mar igy csereltem series4re. kulfoldrol behozott eus lte-s oram van. ha vegrevegrevegre lenne esim telekomnal orara de jo lenne… en ezt korbejartam tavasszel mar a telekomnal es a qr kodos felismeres mukodne a telefonon keresztul - abszolut uzleti dontes hogy mikor hozzak be az orara is az lte-t. ha a telefon tudja akkor az ora is.

1 Like

Nem gondoltam volna, de az iPad 2019 teljesen rendben van, valszeg be is ruházok egyre. :slight_smile:

tandem kártya?

Na kinek tetszik ez az always on? :slight_smile: Sztem felesleges, max edzésnél vagy ritka esetben fontos. De amúgy jó hír ettől függetlenül.

1 Like

Baromság teljesen felesleges.

Egészen szomorú, hogy ilyen baromságokról beszélnek, hogy spacial audio, dolby atmos és a kamera, ami mára már annyira érdektelenné vált az iPhone kapcsán, hogy a 4-e annyiba kerülő Huawei is lenyomja. Highest quality video ever on a smartphone. My ass. Slow motion video mode a front kamerán, annyira fun, hogy erről is készült egy video. Kínos.

1 Like

nem tudom nezni. de komoly??? regen itt olyan dolgok voltak amiket elkezdtek masolni… felolem a front kamerat ki is hagyhatnak…

1 hour more battery OOOMYYYGOOOD :scream: Night mode! Negyedszer mondja :smiley: 3. videó a semmiről.