Nah, hogy akkor el is kezdjem a Flame-et Engem nem érdekel az iPhone 11 (Pro)
Őszintén, az iPhone X óta nem tudtak olyat mutatni számomra, ami megérne 200.000Ft+ összeget, hogy cseréljek (legalább ennyit kéne belerakni). Lesz ebben is új kamera, új XY processzor, gyorsabb működés és ugyanaz a design. Persze a kamera részről lesz egy rakat újdonság, de . Nemrég vettem egy Sony hordozható A6000-et, amit szenzorban az iPhone sosem fog elérni, így számomra a kamera mit sem ér. (nyilván a hardveres adottságok miatt)
Mi “kényszeríthetne váltásra”? Hát ha az ár nem is, mivel ugye csak drágább lehet, olcsóbb nem, akkor esetleg sokkal jobb akkumulátor idő, más design, különleges funkció, lásd kihajtható kijelző vagy bármi ilyesmi. Bár, utóbbi most a Samsungnak sem jött be.
Apple Watch Series 5
Hasonló képpen az iPhone-hoz, processzor sebességbeli különbséget fogunk kapni, megjelenik az LTE ha minden igaz hazánkban is még ősszel (Telekomos forrás). Direkt ilyen órát vettem a Series 4-nél, egyetlen egy dolog érdekel azaz LTE. Minden más meg van a jelenlegin is.
Tile/nyomkövetők
Ezt biztos megveszem, valszeg nem lesz annyira drága, új kütyü, érdekel. Végre valami, ha már az AirPower off.
16 colos MacBook Pro
Ez még úgy érdekel, az LTE támogatás miatt is. Végre nem kéne megosztani a netet, folyton ott lenne a laptopon, eléggé érett már ez az eSIM támogatás miatt is. A 16 coll sztem nem lesz nagy méretbeli különbség, de emiatt jobb akkumulátor, esetleg jobb hűtést kaphat, tehát nem fog annyira melegedni, tovább bírja. Nyilván új billentyűzet érdekes lehet, plusz esetleg új kijelző stb…
iPad Pro
Nem hinném hogy lesz iPad bejelentés, de kitudja. Mióta van iPadOS azóta kifejezetten tetszik az iPad is, és egyfajta alternatív laptopként tekintek már rá. Sokkal többet tud mint néhány éve, akár már cikket is kényelmesen lehet rajta írni és nem kell a 15 colos gépet vinnem. Valszeg valamikor fogok venni egyet billentyűzettel.
Körülbelül ennyi, érdekel amúgy, hogy Ti mire vágytok, mi az amiről cserélnétek már és mi az ami hiányzik nektek.