Sanszos, ilyen se volt még :).
Akkor ez a furcsaságok éve
Szeptember 19 az Apple Arcade, ahhoz pedig kell az iOS 13, nem?
Ez igy eleg fura lenne, hogy elindul a szolgáltatás, csak épp nincs eszköz amin futna.
Az új iPhoneok meg iOS 12-vel jönnének csak?
Nekem is az jutott eszembe hogy valami gáz az egész körül, hogy ekkora a kuss az új verziók körül, de csodálkoznék ha szeptember végéig várnának vele (amúgy a szeptember 30 az iPad megjelenés alapján egy tipp?)
Annyira érdekel már az új iphone hogy tökre el is felejtettem, hogy ma van.
Lehet nyomni a fotógombot folyamatosan és indul a videófelvétel, wow!!!
Igazából az ipadOS jöjjön aztán csókolom. Desktop Safari szevasztok.
A többi? Milliókért.
Sajna.
Nagyon jó!!!
Közben kijött:
iOS 13 szeptember 19
iOS 13.1 szeptember 30
Catalina pedig októberben
Az XS-t már ki is vonták a forgalomból.
SE utód nem jött, szóval az egész csalódás. Kamerára recskázós részen majdnem bealudtam kétszer is, annyira nem érdekel. Még műszaki érdeklődő szemmel is abszolút semmitelenek ezek az új telefonok. AppleTV±ra felállt, ennyi.
iPhone SE utódra felesleges számítani, több éve megy már az ezen való pörgés, és egyszer sem jött még, tehát nem igazán valószínű, hogy érkezne ilyen bármikor is.
A Telekomnál van
a szolgáltatók és az egyes boltok még nyilván ki fogják szórni a raktárkészletüket.
Tehát akkor az Apple megint eljátssza, hogy “rákényszeríti” a vásárlókat az új készülékekre? Mint a sima X esetén?
ki kényszerít rá és mire? hiszen még most is meg tudod venni, csak nem az Apple-nél.
Anno ahogy elkezdték a szolgáltatók forgalmazni az XS-t azonnal lekerült a palettáról az X! Itt pont a Telekomra gondolok! Erre gondoltam! Tehát, ha most azonnal nem tudok venni XS-t, mert bőven elég lenne, meg sztem. jobban néz ki ergonómiailag is, de persze ez szubjektív, de még nem férne bele a beruházás, akkor, ha megjelenik a 11 pro így sanszos, hogy nem lehet, majd megvenni, mert “hírtelen” megszűnt a forgalmazása. Erre gondoltam…
Hát de volt egy éved hogy vegyél XS-t, vedd akkor használtan, ha most akarod úgy is jobban jársz
Na jó ez igaz, de nem biztos, hogy úgy áll a csillagzat, hogy beleférjen…:(Itt csak azt akartam boncolgatni ,hogy nem-e ugyanazt a taktikát akarja “ráerőltetni” újra az emberekre az Apple, hogy a választható alternatíva csak az új széria legyen.
Mondjuk valóban XS óta frissít így az Apple, hogy elkukázza az előző generációt ezt sajnáltam az X-nél. ebben igazad van.
Igen erre gondoltam! Pont ma beszéltem ki a kollégámmal a tegnapi bemutatót és ma rá is keresett a Telenor oldalán és az XS már “hírtelen” nem volt a kínálatban.
Jó bocsánat! Mea Culpa! Most megnéztem és náluk is kapható, legalább is most fent van az oldalukon, hogy vásárolható!
Azért ennek tükrében kiváncsi vagyok, hogy, ha ténylegesen megjelenik az új széria a szolgáltatóknál a kínálatban, maradnak-e a “korábbi” modellek is vagy “eltűnnek”?