Kibeszélő – WWDC19: iOS 13, watchOS 6, tvOS 13 és macOS 10.15

Új Find My app, amely kombinálja a Find My Friends-et és a Find My iPhone-t. Mac-re és iOS-re is elérhető lesz, és offline eszközöket is meg tud majd találni, mert a készülékek egy biztonságos Bluetooth beacon-ként időszakosan kiküldik a helyzetüket, amiket más eszközök érzékelni és továbbítani tudnak anonim módon.

1 kedvelés

Lesz screentime alkalmazás Mac-re is. “Project Catalyst” - iPad appok gyors konvertálása Mac-re.

Az összes szoftver bétája elérhető a fejlesztők számára ma, a nyilvános béta pedig júliusban érkezik.

1 kedvelés

K%C3%A9p

Tehát az 1 GB RAM-os iPhone-ok és iPad-ek estek ki…

1 kedvelés

Sziasztok valaki telepítette már az új ios 13-at?

Ahhoz még nem találtam beta profilt, de a watch OS 6-hoz már igen, csak szokás szerint lassú mint a dög.

énis azt vadászom, egyenlőre a fake 12-n kivül nem sok biztató jel

Akkor megnyugodtam😆mert hamarosan az van kiírva

akkor ugyanott nézzük :smiley:

Azt olvastam, hogy itteni idő szerint 23 órától lehet letölteni az IOS 13-a.

A fene se tudje mi jobb, várni vele kicsit vagy arra várni, hogy vmi hihetetlen módon lassan csepegjen lefelé pl ez a watch OS 6

Ezt hol olvastad? Mennyire biztos?

Igen szerintem éjszakás vagyok és várom mint a Mikulást😂

Redditen olvastam egy olyat, hogy annyira tróger bugos a rendszer, hogy bizonytalan ideig nem adják ki a profilt, valamint, hogy az ipsw-t se telepítse senki.

Configuration profiles for iOS 13 will be available on Monday, June 3, 2019 at 2:00 PM PDT.

1 kedvelés

Engem csak akkor érdekel az IOS 13 ha már a kiadás után egy héttel kiadott bug fix is kijött XD

Szia szerintem még senki se rakta fel…már
Menne itt komentek milyen is lett.