Kijelzőproblémák görgetésnél az új iPad minivel?

Ez itt off, de olvastátok, hogy zselé-effektes az uj ipad mini kijelzoje? Sajnos nalam is fennall a dolog. :frowning:
Kulfoldi oldalak mar felkaptak a temat.

mi az, hogy “zselé-effektes”? a lassú görgetésnél problémássá váló képfrissítésre gondolsz?

Igen, a görgetésnél. Igazából nem számít, hogy lassan vagy gyorsan görgetek, a jobb oldal hamarabb frissül, lehet látni, hogy az egyenesek megdőlnek, a négyzetes albumborítók görgetés közben “trapéz” alakot vesznek fel, stb. Csak portré orientációban csinálja, landscape-ben nem érzékelhető számomra. Reddit, macrumors fórumokon van topikja már a dolognak, lehozta az engadget, az apple insider is.
Bementem apr-be, a kiállított darabokon is ugyanúgy megvan a jelenség. Szó szerint “szédítő” élmény.

Es ha normalisan tartod? :smiley: Az osszes iPad (igen, a korabbiak) kijelzoje is ilyen, kiveve normal-allo es normal-fekvo modban. Ha forditott-allo es forditott-fekvo modban van, akkor a regiek is ezt produkaljak.

Úgy tartom, ahogy kell, normál álló módban. Nem fejjel lefele van az ipad :sweat_smile: Tehát a kamera van felül. Már a MacRumors is lehozta, elég széles körben elterjedt probléma. Fekvő módban nem látni a dolgot. Csak hát én a minit pont portrait módban szeretem olvasni, a pro-t használom landscape-ben.
Próbálom a 60 hz-es frissítésre fogni, de hát a telefonom is 60-as és ott nincs ilyen jelenség. A minin elképesztően látványosan “hajlik” minden. Gondoltam, hogy az apr-ben csak nem tesznek ki olyat, ami ezt csinálja, ha valóban nem minden darabot érint, de sajnos azok is ugyanilyen borzalmasak :sweat_smile: Most azon vacillálok, hogy visszaküldjem-e vagy várjak valamilyen fix-re, ha erre egyáltalán létezik szoftveres megoldás…

Szerintem, ha zavar, akkor küldd vissza.
Ha meg lesz normális fix és már bizonyított, akkor vedd meg :frowning: