Kikapcsolta az Apple az Apple TV+ ingyenes előfizetésem, mert lemondtam a megújítást!

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/06/11/kikapcsolta-az-apple-az-apple-tv-ingyenes-elofizetesem-mert-lemondtam-a-megujitast/

Múlt héten úgy gondoltam, átnézem az iTunes és App Store előfizetéseimet, mivel nem akartam fizetni már egyes szolgáltatásokért, pár hónap, év múlva, így gondoltam lemondom a megújítást. Ez a legtöbb alkalmazásnál, szolgáltatásnál úgy működik, hogy amit már megrendeltél, használhatod, de a megújítás napján megszűnik az előfizetés. Ez így logikus és jogos is. Például az App Store-ban én előfizetek…

Írja is a Cancel Free Trial alatt, hogy elveszíted a hozzáférést azonnal.

Jaja :slight_smile: sejtettem, nyilvan en kapkodtam, de lathato nem ez a megszokott :slight_smile:

Ráadásul a pop-up ablak is kiírja, mikor lemondanád.

1 kedvelés

Most megnézte persze mindenki, én tuti ugyanígy végigkattingattam volna minden olvasgatás nélkül, mert ez a megszokott.

Az, hogy nem olvasod el a felteteleket, nem mentesit azok alol. Raadasul egyaltalan nem “megszokott”, mert rengeteg mas ceg is ezt a gyakorlatot koveti. Ez szimplan figyelmetlenseg a user reszerol.

viszont ennek a cikknek köszönhetően talán mások már nem követik el ezt a figyelmetlenséget.

1 kedvelés

De most nem más cégekröl volt szó. Meg ilyent még sehol nem tapasztaltam, hogy elveszítem az ingyenes időszakot mert lemondom a hosszabítást.

Egyébként ja, HBO GO, Netflix is hagyja, hogy lemond a megújítást, tovább nézheted. Ez Apple dolog, úgy látszik. :slight_smile:

Az Amazon sem hagyta. Automatikaval kifizettem Primeon a kovetkezo honapot, nem sokkal ezutan beleptem, hogy cancelezem (par ora telhetett el a penz levonasa es a cancelezes kozott), es nemsokra ra jott a level, hogy mivel a most kifizetett honapbol meg nem hasznaltam semmit, ezert ezt is visszaadjak.

Szoval en mindig ugy csinalom, hogy felveszem a naptarba, hogy mikor jarna le es lemondom a lejarat elott. Lelottem mar igy veletlenul anno a netfllixet vagy 3 eve, de igy canceleztem az Apple Music teszt honapokat is.

Ugyanez történt az Arcade free triallel, ráadásul nekem azután sikerült is azonnal megszüntetnem, hogy bevezették. :joy::sweat_smile: Rányomtam a kipróbálásra, de gyorsan le is mondtam, nehogy elfelejtsem. Hát, kipróbálni már nem tudtam. :upside_down_face:

1 kedvelés

Pár napja szószerint pont ugyanígy jártam. Nem is értettem miért nem lehet visszakapcsolni de arra gondoltam amit a cikk írója is taglal. Ezek szerint igazam volt sajnos. A cikkben szereplő képeket iPhone-om nem igazán lehet értelmezni. Sem nagyítani. Tudom hogy ez nem az instagram. De akkor is.

1 kedvelés

Hivatalosan az Apple még nem jelentett be ilyet, de ki tudja :man_shrugging:
Apple TV+ elöfizetés meghosszabítása

Szépen a háttérben az Apple 2021.02.01 meghosszabitotta a TV+ ingyenes előfizetésést.

Nekem is meghosszabbította. (új apple tv vásárlása alapján volt egy éves ingyenes)
Mondjuk nem csodálom mert az elmúlt kb 8 hónapban nem igazán jött új tartalom ami megmozgatott volna. Lehet, hogy a covid miatt nem a terveik szerint haladtak eddig.
Szóval szerintem a nézettségből (jogosan) arra következtethettek, hogy itt lemondási/meg nem hosszabbítási hullám fog következni (részemről is fontolgattam már)
Tehát most arra számítok, hogy lesz vmi új tartalom. Meglátjuk…