Kipróbáltuk a Baseus Smart 2in1 vezeték nélküli töltőjét

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/01/27/kiprobaltuk-a-baseus-smart-2in1-vezetek-nelkuli-toltojet/

Egyre többféle vezeték nélküli töltő kapható, valamelyik csak egy eszköz töltésére képes, van azonban olyan szabvány is, amellyel akár egyszerre több kütyüt is tölthetünk. Egy jó néhány töltőt már mi is teszteltünk. A Baseus Smart 2in1 Qi töltővel akár az iPhone-unkat és az Apple Watch-unkat is “táplálhatjuk”. Kezdjük a dizájnnal. A Baseus 2in1 töltője tipikusan…

Kérdés, Apple watch helye mágneses a gyárihoz hasonlóan?

Es mi van akkor ha nekem fem szij van az oramon? En nem tudom ugy ratenni ahogy a kepeken mutatjatok csak ugy ha leszedem rola a szijat es csak magat az orat teszem ra :slight_smile: Szoval engem nem gyozott meg :smiley:

Szerencsére van olcsobban is. Több helyen

Pl: https://smartdiszkont.hu/baseus-smart-2in1-vezetek-nelkuli-qi-gyorstolto-feher-szinben-1340

1 kedvelés

Vagy az ebay-en 6500-ért, és már meg is rendeltem!:slight_smile:

A két ünnep között kaptam meg szintén smart diszkontos a cuccom és azóta még nem is töltöttem mással egyik eszközömet sem (Xs és óra) teljesen jó és a led csak akkor világít ha a telót töltöm, az órára nem világít, ami jó is meg nem is. Az óra töltője mágneses mint a gyári, tehát teljesen jó. Írják hogy gyorstöltésre is alkalmas, csak kérdés milyen adapterrel, mert a samsung gyorstöltő adapterrel nem látom hogy gyorsabb lenne, pedig az tudja.

1 kedvelés

Majdnem fele anyiért:

https://www.baseushungary.hu/baseus-2-in-1-wireless-charger-10w-gyorstoltos-feher-1051

Na igen közvetlenül a forgalmazótól mindig olcsóbb, azonban számomra sokat elárul a cégről, hogy magyar oldalukon magyaroknak pont a leírás fordítására nem jutott energia és egy nagykernek gmail-es email cím is elég necces manapság, ezt csak úgy mellékesen amikor ránéztem az oldalra bökte a szemem. :grinning: Ahogyan az is, hogy ahol én vettem, ott valószinű, hogy szintén innen rendelik és nem fért bele az árrésbe hogy kiegészítsék egy adapterrel ami tudja a gyorstöltést is, akár szettben árulva kisebb árréssel a kettőt ha rendeli valaki és pedig az is csak 3e, inkább dupla áron tolták a képünkbe. De ez csak a hirtelen véleményem, csak sajnos ez a jellemző a hazai kereskedők nagyrészére.

Apple Watch 4-et tényleg nem lehet vele tölteni ?

Ezt ki mondta?

Nincs a kompatibilis készülékek listáján.

Ott van az oldalon:

Igen, ugyanúgy mágneses, mint a gyári töltőkábel.

1 kedvelés

A gyártónál ez van:

Szomorú :smiley: Szerintem csak b@sztak frissíteni.

Ez jó, csak pár napja nem is megy az oldaluk a kiírás szerint karbantartást végeznek, na de ennyi ideig?
Lehet csak ilyen lassan megy a leírások fordítása? :grinning:
Mindegy akkor rendelek máshonnan, nekik nem fontos a pénz

Amikor egyszerre tettem fel az órát ( ser3) és a telefont az órát töltés helyett meríteni kezdte. Külön - külön jó.
És igen, ser4- et is tolti.
Annyi figura van benne hogy a milánói Fem szíjam bezavart, ezt egy helyen ki kell csatolni és az óra tetejére rakva már nem akadályoz és tölti az órát
Ha nem így teszek akkor lindul a töltést jelző állapot, de nem emelkednek a százalék számok , majd le is áll a töltés .
Alin vettem a fenti linkrol .

Szia,

Nem tudom milyen 220-as adapterrel próbáltad, de nyilván 5W-os töltővel nem fog két készüléket tölteni egyszerre, minimum iPad töltőt ajánlanak hozzá az iKiegészítős srácok. Tehát próbáld meg erősebb fali adapterrel.


Az ilyen és hasonló support miatt érdemes itthon vásárolni a dolgokat és nem alin. Mi dolgoztunk a cikkel, mi utána néztünk a dolgoknak, amennyiben kérdésed van MI válaszolunk, magyarul. Azzal, hogy itthon vásárolod meg, a Mi munkánkat támogatod.

A fenti kérdést, egyébként Facebook-on is feltették már korábban és ott is válaszoltunk. Sajnos a külföldi linkelések miatt be kell majd vezetnem azt, hogy hozzászólásokat letiltom az ilyen PR anyagoknál. Ezzel azt is elvesztjük, hogy véleményt alkossatok a termékről. :frowning:


@Maxximus a fenti nem neked szánt válasz, hanem összességében mindenkinek, aki külföldi linket linkel és onnan vásárolja meg, majd innen vár választ.

Köszi a tippet( tényleg csak 5w ossal próbáltam ) és ígérem megfogadom legközelebb, igazad van. Igazságtalan árverseny ez így és garim sincs .
Annyi mentsegem legyen hogy már regebben vettem, meg a cikk előtt.

Köszi :slight_smile: Ne haragudj, csak ilyenkor bennem is felmegy a pumpa, hogy ugye mi dolgozunk a cikkel és teszteljük napokig, aztán meg nyilván az árverseny nyer.