Kipróbáltuk a Dyson Pure Humidify+Cool légtisztító ventilátort, ami alkalmazással is vezérelhető!

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/11/28/kiprobaltuk-a-dyson-pure-humidifycool-legtisztito-ventilatort-ami-alkalmazassal-is-vezerelheto/

A Szifon.com csapat több tagja is használja már a Dyson márka termékeit. Többek között a porszívót, illetve a hajszárítót is 100%-os megelégedettséggel használjuk, azonban ezidáig az alkalmazással vezérelhető, levegőtisztítós ventilátorait még nem próbáltuk. Az egyik legújabb terméküket, a Dyson Pure Humidify+Cool-t nézhettük meg közelebbről, ami lényegében egy párásítóval ellátott, légtisztító ventilátor. A levegő tisztítását aktívszén-szűrővel…

Köszi a cikket, ez most elgondolkoztatott. Azért néhány kérdés felmerült bennem.
-Mennyire hangos ez, mi a szubjektív tapasztalatok van? Különösen az éjszakai üzemmód érdekelne.
-HomeKit képes-e? Ha ez nem tudtok-e olyat ajánlani?

Ugyan a cikkben nem említem, de alapból halk. VISZONT ha automatikára rakod akkor rendkívül hangos, mert gyorsan akarja tisztítani a szobát. Ezzel alapból nincs gond, de pl szellőztetek, és automatikusan van, akkor világvégét is kifújja, miközben csak szellőztettem egyet. Erre lehetne valami olyan mód hogy szép lassan csinálja és nem rögtön gyorsan.

Nyilván a fenti csak automata üzemmódban van, én így ezt nem is használtam, inkább én magam kapcsolgattam.

  • HomeKit-et nem tud. Nekem a Homey központtal volt HomeKit-es.

Kár, hogy tudtommal páramentesítőjük nincs, pedig az jobban kellene most mint a párásító. Mindenesetre a porszívójuk kilóra megvett! (V11 absolute pro)

Hmm, felkeltette az érdeklődésem, a levegőtisztító funkciója engem inkább az allergiaszezon idején érdekel mivel van szellőztető rendszer a lakásban ami pozitív dolog, de a legnagyobb hátránya a páratartalom csökkenése, ami ilyekor télen 34-35%-ra esik, most egy Stadler Form Big Oskar párásító van itthon, de ahhoz nincs semmilyen applikáció. Kicsit húzós az ára de lehet beruházok rá.