Kipróbáltuk a Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro légtisztítót – teszt és vélemény

Eredetileg itt jelent meg: Kipróbáltuk a Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro légtisztítót – teszt és vélemény - Szifon.com

A tiszta levegő az egyik legfontosabb a szervezünk számára és ezért fokozottan érdemes foglalkozni vele. A rossz levegőminőség általánosságban véve fáradtságot, rossz közérzetet, fejfájást, kontraproduktív munkát jelenthet. Ezt teljes mértékben saját tapasztalatból mondom, ezért érdemes szellőztetni, de ezt nem minden esetben tehetjük meg. A Xiaomi légtisztítókról még nem írtunk itt az oldalon, de volt már…

Szia!A negatív ion funkciónál érezhető a változás? ( jellegzetes negatív ion szag mint az ózon generátoroknál)

Semmi, de egyébként kikapcsolható, ha úgy van. :slight_smile:

Csak ez a funkció miatt cserélném le a 3H-t .De ha semmi érezhető különbség nincs akkor marad a 3H
Köszönöm az infót

Sztem nem éri meg lecserélni. :slight_smile: Viszont a cikkben adott tippeket használd ki mindenképp sztem az is ugyanúgy aktív-szénszűrős.

Rendben!Köszönöm a tippet !

Évente akkor 25.000 Ft a szűrőcsere vagyis a karbantartás. Mint egy klímánál de legalább az sokkal több mindenre használható. Bár 3x annyiba is kerül az elején :slight_smile:
A klíma 3x annyiba kerül de 3x annyi mindenre is használható. Ezt érdemes mérlegelni kinek mire kell.

Mármint ezt nem értem :smiley:

Olyan jók a teszteitek, és izgalmas olvasni ezekről a témákról, de nem tudom elmondani, milyen égető szükségetek lenne már egy lektorra.

A légszennyezettség nem okoz rossz közérzetet, fejfájást, fáradtságot, vagy kontraproduktív munkát. A légszennyezettség gyengült immunrendszert, daganatos és egyéb tüdő/torok betegségeket, illetve irritációt okozhat. A légszennyezettségen nem segít a szellőztetés, sőt - ha csak nem égettél épp szenesre valamit a sütőben - inkább ront, hisz a légszennyezés alapvetően az utcáról kerül a lakásba (kipufogó gázok, munkálatok közbeni, vagy a szél által lakóhelyre sodort ipari szennyeződések, stb.).

Amire ti gondol(hat)tatok, azok az adott légtérben fellépő alacsony oxigén szint következményei. Itt valóban lehet beszélni fejfájásról, fáradtságról, kontraproduktív munkáról, és ilyenkor tényleg jó ötlet a szellőztetés, viszont a légtisztító nem fog tudni oxigént előállítani, ergo a bevezetésében leírt problémákkal kapcsolatban ez a termék semmit nem ér

Szia Bence!

Teljesen igazad van :slight_smile: Nem fogalmaztam meg helyesen, valóban a rossz levegő alatt ott a CO2 hiányra gondoltam, amiről te is beszélsz. Akartam hozzá linkelni egy korábbi cikket is, de elmaradt. Így félrevezető lehet a bevezető :slight_smile:

Javítom a linkkel a cikk elejét, szerintem így már jobb lesz. :slight_smile:

1 kedvelés