Kipróbáltuk az AirPods automatikus váltás és az AirPods Pro Pro térhangzás funkcióját

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/09/20/kezunkben-az-airpods-automatikus-valtas-es-az-airpods-pro-pro-terhangzas-funkcioja/

Az Apple még a hivatalos iOS 14 megjelenése előtt adta ki az AirPods Pro és AirPods fülhallgatók frissítéseit. Az AirPods esetén ez automatikus váltást jelent a készülékek között, az AirPods Pro esetén pedig automatikus váltást és a térhangzás avagy térbeli hang funkciót. Nézzük meg, mit is jelent az automatikus váltás és a térhangzás, milyen hangja a…

Köszi a cikket, remélem idővel az infuse is támogatni fogja. Greyhounddal próbáltam ki, szerintem ütős lett.

1 kedvelés

Igazából onnan tudod, hogy működik-e egy appba, hogy amikor vezérlőközpontról kapcsolgatod, akkor a hang rövid időre elmegy majd visszajön. Ez az Infuse-nál nem történik sajnos nem :frowning:

Nplayerben mukodik a spatial audio, de eleg vicces a megoldas. Csak PiP modban mukodik egyelore :smiley::smiley:

1 kedvelés

Az valami bug lehet de köszi tippet! :smiley:

1 kedvelés

Tényleg nem lett rossz megoldás, aki eddig estleg sima tv-n nézte meg ezeket a fikmeket annak tényleg sokkal de sokkal másabb élmény lesz. Én keveslem egy kicsit a basszust pl a robbanásoknál, nekem egy onkyo dolby atmos házimozi van itthon és ott rezeg az ülőgarnitúra is pl egy robbanásnál. :slight_smile: De ez egy elég igazságtalan összahosonlítás. De egy tény, fülessel még nem tapasztaltam ilyen jó élményt, bár atmosnak nem mondanám, Inkább 7.1-nek.

1 kedvelés

Sziasztok,
Valakinek van már tapasztalata, hogy milyen alkalmazással működik még a spatial audio?
Nálam az HBO Go bizonyos filmjeinél megy rendben, pl joker, gondolom attól függ hogy milyen hangsáv van a filmen… NPlayernél tényleg megy PIP üzemmódban, írtam nekik hogy nem bírják e megoldani normál lejátszás közben :slight_smile:

Valóban az HBO GO app már támogatja én is hallottam róla, más alkalmazásról egyelőre még nincs hír.

Ha valaki rendelkezik Airpods Pro+ iPhone 12 kombóval akkor a Dolby Summit appot mindenképp ajánlom kipróbálásra. Atmos+Vision teszt.
Brutálisan jó!!!:+1:

1 kedvelés