Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/09/20/kezunkben-az-airpods-automatikus-valtas-es-az-airpods-pro-pro-terhangzas-funkcioja/
Az Apple még a hivatalos iOS 14 megjelenése előtt adta ki az AirPods Pro és AirPods fülhallgatók frissítéseit. Az AirPods esetén ez automatikus váltást jelent a készülékek között, az AirPods Pro esetén pedig automatikus váltást és a térhangzás avagy térbeli hang funkciót. Nézzük meg, mit is jelent az automatikus váltás és a térhangzás, milyen hangja a…
Köszi a cikket, remélem idővel az infuse is támogatni fogja. Greyhounddal próbáltam ki, szerintem ütős lett.
Igazából onnan tudod, hogy működik-e egy appba, hogy amikor vezérlőközpontról kapcsolgatod, akkor a hang rövid időre elmegy majd visszajön. Ez az Infuse-nál nem történik sajnos nem
Nplayerben mukodik a spatial audio, de eleg vicces a megoldas. Csak PiP modban mukodik egyelore
Az valami bug lehet de köszi tippet!
Tényleg nem lett rossz megoldás, aki eddig estleg sima tv-n nézte meg ezeket a fikmeket annak tényleg sokkal de sokkal másabb élmény lesz. Én keveslem egy kicsit a basszust pl a robbanásoknál, nekem egy onkyo dolby atmos házimozi van itthon és ott rezeg az ülőgarnitúra is pl egy robbanásnál. De ez egy elég igazságtalan összahosonlítás. De egy tény, fülessel még nem tapasztaltam ilyen jó élményt, bár atmosnak nem mondanám, Inkább 7.1-nek.
Sziasztok,
Valakinek van már tapasztalata, hogy milyen alkalmazással működik még a spatial audio?
Nálam az HBO Go bizonyos filmjeinél megy rendben, pl joker, gondolom attól függ hogy milyen hangsáv van a filmen… NPlayernél tényleg megy PIP üzemmódban, írtam nekik hogy nem bírják e megoldani normál lejátszás közben
Valóban az HBO GO app már támogatja én is hallottam róla, más alkalmazásról egyelőre még nincs hír.
Ha valaki rendelkezik Airpods Pro+ iPhone 12 kombóval akkor a Dolby Summit appot mindenképp ajánlom kipróbálásra. Atmos+Vision teszt.
Brutálisan jó!!!
Megjelent végre az Infuse-ban is a támogatás. Próbálta már valaki letöltött tartalommal?
Netflix is tamogatja mar.
Megnézem majd a hétvégén, mert akarok róla cikket.
Már nagyon várom, kíváncsi vagyok. Fölöslegesnek érzem a 2. homepod minit, de akár egy új airpods 3 vagy egy airpods pro befigyelhet
Mikorra várhatjuk a cikket:)?
Nem ez az első de most beírom a naptárba így akkor jövőhéten. Egyelőre tervben van egy rolleres cikk, aztán egy iPhone 13 mini cikk, aztán iPhone 13 Pro Max cikk, aztán egy külföldi utazásos COVID PASS-os cikk, és akkor végül majd ez Igyekszem, picit lassan haladok mostanság, de ma kimegy a rolleres cikk aztán a minivel akarom este folytatni.
Köszi az infókat! Várjuk
Ping! Ma kimegy a cikk!