Kipróbáltuk az Apple Watch Series 4 EKG (ECG) funkcióját!

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/12/07/kiprobaltuk-az-apple-watch-series-4-ekg-ecg-funkciojat/

Az Apple Watch Series 4-ről már írtunk korábban ebben a cikkben. Az óra hardvere a világ minden táján megegyezik, csak éppen a funkciók azok, amiket sajnos nem tudunk használni mindenhol. Ilyen például, hogy nincs Apple Pay hazánkban, vagy éppen LTE-támogatás sem itthon az órához. Az EKG vagyis az elektrokardiogram ugyancsak nem érhető el Magyarországon és sajnos…

“Ha a szív kipumpálja a vérrögöt, az store-ot, szívrohamot, vagy egyéb egészségügyi problémákat okozhat. ”
Store helyett inkább stroke-ot tud okozni. :slight_smile:

“és az ilyen dolgok emlékeztetnek mindig arra arra

már nem elég a régiót átállítani?

Sose volt elég, az csak egy hibás feltételezés volt…

sajnos nem, de részletesen írtunk erről itt:

Lesz értelme újra Jailbreak-elni az iPhone-okat, hogy működjön mindenhol az EKG :smiley:

ehhez inkább az órát kellene jailbreakelni, mert a watchOS korlátozza ezt le, nem az iOS. az órára eddig nem igazán volt értelmesen használható jailbreak, de hát ki fog derülni. bosszantó.

Tüdőembólia? :open_mouth: Nem vagy ahhoz egy kicsit túl fiatal? Amúgy jól megoldotta ezt is az Apple, remélem mihamarabb tudom használni az EU órámon is.

1 kedvelés

De, sajnos külföldön elkaptam valami vírust, ami kiváltotta belőlem. Szerencsém volt. :roll_eyes:

Óemdzsí, nagyon komolyan vették, hogy figyelmeztessék a népet, hogy ez nem egy mindent vivő megoldás! Ennek ellenére fantasztikus látni működés közben.

Bár nekem mindkettő angolra van állítva (telefon + óra) és így végignézhettem az egészet angolul, de nagyon jóra sikerült a magyar fordítás is.

Én úgy tudom hogy az iPhone jailbreak-el már lehet az órán is futtatni tweak-eket, viszont lehet hogy az EKG-hez nem elég. Ezen a videón a limitált watch face-eket nyit meg és ehhez elég volt: https://youtu.be/rPbKq-TYgfg

igen, mert a watchface-eket az iPhone-on keresztül, a Watch appban állítod be, azok azért mennek, mert az iOS-t át tudod verni, hogy azt higgye, elérhetővé kell tennie ezeket. de az EKG-t meg elvileg maga a watchOS nem engedélyezi. persze fene tudja, lehet valaki majd megmókolja, de egyelőre nincs erről hír.

1 kedvelés