Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/12/07/kiprobaltuk-az-apple-watch-series-4-ekg-ecg-funkciojat/
Az Apple Watch Series 4-ről már írtunk korábban ebben a cikkben. Az óra hardvere a világ minden táján megegyezik, csak éppen a funkciók azok, amiket sajnos nem tudunk használni mindenhol. Ilyen például, hogy nincs Apple Pay hazánkban, vagy éppen LTE-támogatás sem itthon az órához. Az EKG vagyis az elektrokardiogram ugyancsak nem érhető el Magyarországon és sajnos…
“Ha a szív kipumpálja a vérrögöt, az store-ot, szívrohamot, vagy egyéb egészségügyi problémákat okozhat. ”
Store helyett inkább stroke-ot tud okozni.
“és az ilyen dolgok emlékeztetnek mindig arra arra”
már nem elég a régiót átállítani?
Sose volt elég, az csak egy hibás feltételezés volt…
sajnos nem, de részletesen írtunk erről itt:
Lesz értelme újra Jailbreak-elni az iPhone-okat, hogy működjön mindenhol az EKG
ehhez inkább az órát kellene jailbreakelni, mert a watchOS korlátozza ezt le, nem az iOS. az órára eddig nem igazán volt értelmesen használható jailbreak, de hát ki fog derülni. bosszantó.
Tüdőembólia? Nem vagy ahhoz egy kicsit túl fiatal? Amúgy jól megoldotta ezt is az Apple, remélem mihamarabb tudom használni az EU órámon is.
De, sajnos külföldön elkaptam valami vírust, ami kiváltotta belőlem. Szerencsém volt.
Óemdzsí, nagyon komolyan vették, hogy figyelmeztessék a népet, hogy ez nem egy mindent vivő megoldás! Ennek ellenére fantasztikus látni működés közben.
Bár nekem mindkettő angolra van állítva (telefon + óra) és így végignézhettem az egészet angolul, de nagyon jóra sikerült a magyar fordítás is.
Én úgy tudom hogy az iPhone jailbreak-el már lehet az órán is futtatni tweak-eket, viszont lehet hogy az EKG-hez nem elég. Ezen a videón a limitált watch face-eket nyit meg és ehhez elég volt: https://youtu.be/rPbKq-TYgfg
igen, mert a watchface-eket az iPhone-on keresztül, a Watch appban állítod be, azok azért mennek, mert az iOS-t át tudod verni, hogy azt higgye, elérhetővé kell tennie ezeket. de az EKG-t meg elvileg maga a watchOS nem engedélyezi. persze fene tudja, lehet valaki majd megmókolja, de egyelőre nincs erről hír.