Kiszivárgott az iOS 13-ról: sötét mód, megújult Emlékeztetők alkalmazás és még sok más

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/05/29/kiszivargott-az-ios-13-rol-sotet-mod-megujult-emlekeztetok-alkalmazas-es-meg-sok-mas/

Jövő héten lesz az Apple éves fejlesztői konferenciája, a WWDC, ahol bemutatásra kerül a macOS, az iOS, a watchOS és a tvOS következő változata. Ritka, hogy idő előtt kiszivárogjon valami ezekről, ugyanis a szoftvereket sokkal könnyebb lakat alatt tartani, mint a hardvereket. Most azonban pont ez történt, mert a 9to5Mac egyik szerkesztője, Guilherme Rambo valahogy…

szerintem annyival nem kellemesebb a dark mod. vilagos napsutesben meg kifjezetten szar, a fekete hatteren minden tukrozodes lathato… annyira hypeoljak mar ezt hogy gyanus hogy igy akarjak egy jol felhuzott feher hatteru amoled kijelzonek a fogyasztasat valahogy normalizalni… dark mod az sotetben agyban olvasva jo max.

Szerintem meg egyéni preferencia. Én mindenhol a sötét témát használom, ahol az alkalamzás engedi, egyszerűen irritál a fehér / világos.

Most, hogy ez rendszer szinten is remélhetőleg meglesz, nekem egyenesen kánaán.

És az AMOLED kijelzőnél tényleg jelentősen csökken a fogyasztás, ami azért nem rossz. :slight_smile:

15 perce keresem a képeken a dark modeot. Ez katasztrófa. Rengetegen csalódottak most, ahogy gyorsan angolul is átnéztem az idevágó cikkeket. Hihetetlenül cserben hagyva érzem magam. Évek óta nincs ilyen lehetőség, mikor pedig beleteszik, nem hogy Dark lenne. Talán nem annyira világos. Vagy lightgrey mode. Borzasztó… szinte nem is változtattak semmin.

június 3-án majd minden kiderül. addig kár alapozni arra a kevésre, ami kiszivárgott.

Fogadjunk, hogy minden szir szart csinálnak de a hasznos control center ráncfelvarrást nem fogják, pedig arra kellene ráfeküdni, meg a zárolt képernyőre.

így tudod elküldeni nekik, mit szeretnél:

Dark mode akkor lesz király ha automatikusan napszak szerint vált majd az eszköz. macOS-en én csak ezért nem használom, mert kinek van kedve állítgatni kézzel, pedig amúgy az esti órákban vagy egy sötétebb helyen dolgozva kifejezetten jó

1 Like

Hiába küldjük el nekik ha le se szarják mit akarunk. :slight_smile:

attól, hogy nem valósítanak meg mindent két perc alatt, még nem lehet levonni ilyen következtetést. addig kell őket csesztetni, míg meg nem csinálják, amit akarsz.

MacOsre van olyan program ami valtogatja napszak függően a sötèt és vilàgos témát…

A post was merged into an existing topic: Mindent az Apple Pay-ről – avagy hogyan használd Magyarországon?

Nekem pár hete van órám. Nekem hiányzik róla a számológép. Úgy tudom, hogy ez várható újítás lesz benne. :slight_smile:

Igen ezt jelezni kellene sokaknak feléjük, hogy a környezeti fény függvényében is lehessen automatizálni, ergo ha eléggé sötét van (finomhangolással egyénileg állítható szinttel akár) akkor kapcsoljon be és így kb mindenkinek az igénye szerint lehet használni, persze biztosan akadnak majd sokan akiknek ez sem lenne megfelelő, mert nem a fejükből olvassa ki a gondolatukat, hogy kell-e nekik éppen a darkmód vagy sem, de ők vegyenek más gyártó telefonját és legfeljebb az sem tudja majd. :flushed:

Lehet par alternativat letolteni a watchstore-bol, probalj ra vmeikre

Úgy látom a fő design marad (iOS 7 óta…) :-/

Ha nem küldesz visszajelzést, akkor egészen biztosan nem fognak róla tudomást venni. Ha küldesz, akkor sem biztos, hogy foglalkoznak vele, de legalább esély van rá. Nem olyan nehéz ezt kikövetkeztetni.

Sziasztok!

Kinek a pap,kinek a papné. :slight_smile:
Én soha nem használnám mint ahogy a gps programokban sem használom ezt a dark mode-ot.
Nekem tökéletes a night shift,azt tudod időzíteni is.

Remélem 6s-re még letölthető lesz az iOS 13.