Kiszivárgott CAD képeken az iPhone 12

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/04/17/kiszivargott-cad-kepeken-az-iphone-12/

Úgy tűnik, hogy egy YouTube felhasználó megbízható forrásból hozzájutott az iPhone 12 kiszivárgott CAD képeihez. A vázlatképekről látható az új, szögletes design, a LiDAR szkenneres újratervezett hátlapi kamerarendszer, egy áthelyezett SIM tálca és még sok más izgalom. Nézzük meg alaposabban, hogy mire számíthatunk idén ősszel! EverythingApplePro csatornáján jelent meg egy videó, ami egy, Max Weinbach…

Amennyiben ez igaz, akkor ennek SE dizánja van😀. Sose lesz már olyan telefon ami nem billeg az asztalon?

Na igen ettől kiállókamerás megoldástól kellene végre megszabadulni és akkor ha vastagabb lenne a teló elférne a megfelelő méretű akku is talán, meg jobb lenne a fogása is talán. Arról nem is beszélve, hogy erősebb lehetne a vázszerkezet és kevésbé lenne hajlékony. De ez megint olyan álom marad mint az SE2 eredeti méretben.

ha meg vastagabb lenne, akkor azonnal azon menne a problémázás.

1 kedvelés

Tudom. A problémázás apple eszközök esetében mindig előjön, mert tökéleteset várnak tőlük. De már egy Samu csúcs teló is azonos árban van és azok sem tökéletesek, de azoktól vmiért nem is várják el. (más droidos csúcs telót is írhattam volna)

Jo lenne ez is csak ne legyen valami feltegal :frowning:

Végre nem az unalmas lekerekített forma! Nekem nagyon tetszik!

Egy tok rá és máris nem billeg az asztalon.

Ja és rögtön oda az exklusive külső amit sokan szeretnek, mert jól esik ránézni és kézbe fogni, használni.
Pont ezért van nekem becsúsztatós bőr tokban, de kivéve onnan csak a csupasz teló, ami mióta üveg megint a hátlapja is, nem csúszik ki a kézből könnyen.

Ja,igen.Felhasználás kérdése.
Az én “munkahelyemen” mki tokban hordaná.

Szerk.: Nem csak becsúsztathatóban.
Hátlapos tok+becsúsztatható tokban.

Ez nekem olyan design issue, mint ha az ujonnan vasarolt autodon a bal hatso kerek 1 merettel kisebb lenne szandekosan, mert a kocsi bal hatuljat az is elbirja. Igy ha nem akarod hogy billegjen, akkor post-sell vegyel ra meretben jo kereket.

Remelem erted az analogiat.

hát vagy inkább pont, hogy nagyobb az a kerék, és így kilóg.

1 kedvelés

Természetesen értem.
Nekem is jobban tetszene ha magát a telefont látnám/fognám mindig.Ha egy íróasztal mögött ülnék egész nap biztos,hogy nem vennék rá semmit.Simán a nadrág zsebében hordanám és akkor igen,valószínűleg engem is zavarna a kitüremkedő kamera,de azért hozzáteszem,idővel a tok is szokható vmennyire. :wink:

Jo… de ertettetek. :wink:

Ez tök olyan, mint egy iPhone 11 Pro és egy iPhone 4 szerelemgyereke. Egy lapos oldalú i4, az elején egy i11 Pro kijelzővel, a hátulján meg egy i11 Pro kameradizájnnal és az egész nagyjából i11 méretű. Kb. mint egy rosszul sikerült, múltat idézni szándékozó crossover autó. Egy különböző modellekből gyúrt külsejű valami, ami szerintem arról tanúskodik, hogy vagy a tervezőik fantáziája a végéhez ért, vagy pedig, hogy a nagyfőnökük szerint nekik már dizájn terén, apróbb változtatásokkal, de a múltban kötelező élniük.
Ráadásul, mintha mindenből a legrosszabb került volna fel rá. A förtelmes kamera dizájn, az emlékeim szerint ugyan kiváló fogást biztosító, ámde baromi randa külső a lapos oldalával és még mindig ott a szintén randa és az adatok kijelzését hátráltató notch, melyen a konkurencia már több éve túllépett.
Ha valóban ilyen lesz, akkor asszem ilyenem se lesz.

Hála a jó égnek.

1 kedvelés

Na ja mert képtelenek normálisat csinálni, ahogy a példa mutatja, mind átverhető egy fotóval / videóval !
A többi meg ízlés dolga, neked nem jön be, sokaknak igen, ezért is lehet iphone árban eladni mindenféle másik droidost magtárral és RAMtárral, mert másképp nem tudnának működni sem.
Amugy meg aoldala pont hogy az i5-5S-SE csapatot idézte amikből darabonként sokkal többet adtak el mint bármely másik konkurens modellből.

Először is, árudl már el, pl. a Samsung S20-at milyen fotóval sikerült már átverni? Főleg ha ujjlenyomatra állítod, ami az iPhone-okon már nincs. :smiley:
Másodszor, ha ócsárolod a konkurenciát, attól még nem lesz jobb az imádott iPhone-od. Amin sajnos évről évre ugyanazokat a hibákat követik el és vagy képtelenek kijavítani, vagy ami még rosszabb, nem is akarják őket kijavítani, mert szerintük ez úgy jó. Ami meg azt mutatja, hogy leginkább tojnak a felhasználóikra.
Mi is történt amikor az i4-eseknek elment a térereje? A guru, aki akkor még élt, előállt azzal, hogy biztosan rosszul tartják, meg nem jól használják, rossz irányba fordulnak vele és hasonló ökörségek. Azután meg kitalálta, hogy valójában nem is megy el a térereje, csak rossz a szoftver, ami azt mutatja, ami megint csak hülyeség volt. Konkurencia ilyesmit sosem tett. Mikor a Samsungnak kiderült, hogy rosszak a Note 7 aksijai azonnal visszahívták a teljes modellt, mindenki visszakapta a pénzét, vagy másik modellt biztosítottak neki.
Hogy valakinek valami tettszik vagy sem, az valóban izlés dolga. Viszont egyfelől vannak általánosan elfogadott szépnek ítélt külsőségek, “szabályok”, melyek általánosak és persze olyanok is, melyek az adott korra jellemzőek. És ez utóbbival az iPhone valahogy vagy nem tud, vagy nem akar lépést tartani. Másfelől pedig egy ekkora cégtől nem kicsi szegénységi bizonyítvány, ha a legutolsó modelljeik szinte alig különböznek az előzőektől - i11 sorozat ugye - (illetve kamera elrendezésben hátul különbözik, mert az rondább lett), ezért aztán alig is vették-veszik, de legalábbis a tervezett forgalomtól jóval elmarad, a soron következő modelljüket pedig eszerint a cikk szerint most, egy már több éve lecsengett típusuk külsejére alapozzák. Mint azt már írtam is, ez vagy fantáziátlanság, vagy erőszak a felsővezetőik részéről. Egyik sem pozitív dolog. Ha tetszik, ha nem.

Akkor tételesen:
Sehol nem írtam Samu S20.at (amugy állítólag az is átverhető vmi videoval, nem teszteltem) és nem ócsároltam a konkurenciát mint ahogyan Te teszed itt rendszeresen az iphoneokkal stb
Az i4 valóban nem volt fényes az antenna miatt, bár kis finom tokban évekig jól dolgozott térerő probléma mentesen
Amiket felróttál az iphone-oknak azokat nézz körbe és az összes droid telóra is elmondható a forma ott is szinte állandó, pont a samuknál is alig változott az utóbbi években.
Az iphone pedig nem imádott hanem szívesebben használt mint másik gyártóé, a kettő nem ugyanaz, főleg mert eddig csak teló volt apple, a többi mind más cégé (tabletek és notik, asztali gépek) mindegyikből van pár itthon. Bár az új ipad pro 12,9-cel szemezek rendesen, persze az új magic bill-vel együtt, napi melóra teljesen jó lehet nekem.

Először is, ugye én azt írtam, hogy a konkurencia már több éve túllépett a notch-on. Erre írtad te, hogy idézem:
“Na ja mert képtelenek normálisat csinálni, ahogy a példa mutatja, mind átverhető egy fotóval / videóval !”
Vagyis szerinted az összes konkurencia, összes telefonja ilyen, hiszen azt írtad “mind átverhető”. Ezért “merészeltem” felhozni a Samsung S20-at, hiszen az összesbe nyilvánvalóan az is beletartozik.
Másodszor, a válasz egyébként nem. Tehát nem tudod átverni fotóval az S20-at, de már a Note10-et sem. A többi gyártóról nem tudok nyilatkozni, mert sosem próbáltam.
Harmadszor, ha így nyilatkozol a konkurenciáról, mint amit tőled beidéztem, az szerintem ócsárlás. Tehát kérlek, hogy legalább a saját magad által kinyilvánítottakat ne próbáld tagadni. Egyfelől nem sportszerű, másfelől pár mp. alatt visszaellenőrizhető.
Nekem van Samsungom és iPhone-om is. Többször is megírtam már. Ha visszaolvasol a posztjaim közt, akkor azt is megtudod, hogy miért tartom az iPhone-okat kevésbé jónak. Nem bonyolult egyébként a dolog, még csak hozzáértőnek sem kell lenni, hogy ezek kiderüljenek, vagy egyértelművé váljanak egy teljesen átlag júzer számára.
Nyilvánvalóan az iPhone-nak is vannak előnyei, nem állítom, hogy nincsenek, vagy hogy ne lenne olyan, amiben jobbak a konkurenciától. De sajnos azok mind jelentőségben, mind számban alul maradnak a konkurencia csúcsmodelljeivel szemben. Ez van.
Nekem 1 db iPhone X-en kívül semmim sincs Alma. Nem véletlenül.
iPad-ekkel ugyanaz a gond, mint a többi, konkurencia által is készített tabletekkel, hogy igazából semmire se jók. Egy telefon többet tud jóval, nagyjából ugyanannyiért, vagy akár olcsóbban, tehát nem érdemes megvásárolni. Tudom, mert olyanom is volt nem egy és nem kettő. Az ideális, ha van egy notebook-od és egy, vagy kettő telefonod. MacBook-ot viszont szintén nem vennék. Egyfelől túl drága, másfelől egy rakás dolgot az sem tud, ami szerintem egy normális, mai notebook esetében már szükséges.