Kiszivárgott: iPhone 9c avagy iPhone Xc - színes iPhone-ok jöhetnek

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/09/11/kiszivargott-iphone-9c-avagy-iphone-xc-szines-iphone-ok-johetnek/

Pár napja kikerült az alábbi kép, amin jól látszik, hogy színes készülékek érkezhetnek. Először nem is vettünk róluk tudomást, mert eléggé úgy néztek ki, mint valami iPhone klónok vagy dummy-k, de idővel úgy tűnik, hogy ez valóban a 6,1-es modell, és több színben fog megjelenni. Korábban írtunk már róla, hogy három iPhone típus is megjelenhet…

Jó kérdés lesz ez az USB-C – Lightning kábel a dobozban. Mivel akkor meg mindenki USB-A/USB-C átalakítót fog venni :smiley:

Mondjuk ott lesz a fali töltő hozzá, ami USB-C, de hát na. Most ezen fog felháborodni a világ.

2 kedvelés

legpraktikusabb ha egy ilyet tennének mellé: https://oaziscomputer.hu/termek/5576/Delock-USB-Type-C-USB-3-1-adapter-65519 ennek a gyártási költsége szerintem nincs 100Ft. és előbb utóbb mindenkinek szüksége lesz rá… (ha a füleshez is tettek átalakítót) és akkor befoghatják azok (elnézést de nem tudok már mást írni azokra akiknek semmi nem jó, ha USB-C az a baj ha USB-A az a baj… ezzel meg az lesz a baj hogy sok embernek fölösleges) akiknek semmi sem jó USB-C/A témában. nekem kb 5db van ilyen, irodában is otthon is a MacBook Promhoz, ezzel nem is érzem hogy USBC lett a gépemen.

Színes szarok nem kellenének (elég lenne az Xs és az Xs Plus), bár sokmindenkinek ez a fétise, ahogy a dupla SIM is… (Lassan már bucsus szar kategóriában fogják emlegetni az ájfónokat)
USB ABCDEFGH kábel nem érdekel, mióta megvan az X (január) egyszer volt a seggébe kábel dugva. Éjszaka alszok ahogy a halandók nagy %-a szóval nem vettem alvás közben észre, hogy a wireless töltő lassabban tölt…
Tetszik, hogy az Xs dimenziói megegyeznek a jelenlegi X-el, így ha cserélek (ami majd kiderül) nem kell kidobnom a tokokat.

Amúgy az USB C kábelből hiszti lesz ahogy Admin mondja, remélhetőleg nem azok fognak hisztizni akiknek épp emiatt sírt a szájuk egy éve…

Pedig jellemzően azok szoktak sírni. (van rajta sapka, …)
Na meg amit sajna nem fognak kiadni, az az SE utód teli kijelzővel és nem olcsófonként, hanem csak a mérete miatt.

Egyszeruen kabel nelkul kene adni. Akinek kell kabel, az vesz hozza, de akinek ez a sokadik telefonja, az mar ugyis rendelkezik kabellel, neki nem kell. Nekem van egy fiokom, tele bontatlan lightning kabelekkel, 5-10W-os konnektoros adapterekkel es fulesekkel (mar van benne lightningos fules is). Ezeket tok foloslegesen fizettettek ki velem, foloslegesen vettem meg es foloslegesen szennyeztuk ezzel a kornyezetet.

A nyomtatokhoz sem adnak kabelt, a telefonhoz sem kellene.

2 kedvelés

Teljesen jogos. Nyilván legyen annyival olcsóbb és ennyi. A user meg eldönti mit vesz.

Semmivel nem lenne olcsobb ha nem adnának kábeleket! Ugyanis az egyik legszarrágobb cég a földön! Kicserélték papirra a füles csomagoló anyagokat, azért mert “”(((védeni)))"" szeretnék a földet… A valoság meg az, hogy milliókat sporolnak vele. A sok hüly@ meg benyeli… igenis, adjanak mindenféle kábelt! Ne keljen azt már külön megvenni! Ne legyünk már birkák, és gondolkodás nélkül bólogassunk mindenre amit az apple vezér megálmodik! De ez sohasem fog megtörténni, ha az új iPhone 1milla lenne, azt is mindenki megvenné! Már az X is túlárazott, ha a vásárlók 75%-a azt mondta volna, hogy ez túl sok, és ezt nem fizetem ki, az apple kénytelen lett volna olcsobban adni… Az emberek nem tudnak már reálisan gondolkodni! Kíváncsi lennék hol lenne az a határ, amire az amcsik is azt mondanák, hogy ez már sok… De az apple laptopok árai láttán azt látom, hogy akár egy 120e forintos laptopért képesek 800e forintot kiadni mert apple! És megmagyarázzák azzal, h prémium, jújjjjjj de jó ez! Akkor szerintem nincs határ, vagyis nem lenne olyan ár amire a többség nemet mondana!

Újrahasznosított papír, ami mondjuk elég hamar lebomlik a műanyaghoz képest…
Alacsony a kerítés…

1 kedvelés

soha semmi nem jó.

A nyomtatóhoz adnak kábelt. Tápkábelt biztosan. Azért azt nem gondoljátok komolyan, hogy el lehet adni úgy egy elektronikai cikket, hogy töltőkábelt ne adjanak hozzá. Akkor ne adjanak hozzá fülest sem, de csomagolás sem kell, mert azt is kidobjuk. Tegyék bele egy papírzacsiba, vagy még jobb, ha belenyomják a markotokba a boltban.

Az utolsó három telefont bontatlan tartozékokkal adtam el, a dobozból ki se voltak véve.
Ennek fényében, teljesen komolyan gondolom, hogy el lehetne adni tartozékok nélkül…

A legtobb nyomtatohoz nem adnak csak az elektromos halozathoz csatlakozo kabelt. A legtobb monitorhoz szinten csak ilyet adnak (igazabol ezt sem kellene adni, mert halomra allnak otthon a monitorokhoz/pc tapokhoz/nyomtatokhoz valo elektromos halzoathoz valo csatlakozo kabelek). En tovabbra is ugy gondolom, hogy minden olyan kabel, ami kihuzhato a keszulekbol, azt szinte folosleges osszecsomagolni a termekkel, mert ha elsonek veszem a termeket, akkor veszek kabelt is (ha semmihez nem lenne csomagolt kabel, akkor mindenki megtanulna ezt), ha pedig sokadjara veszek ujat, akkor pedig jo lesz a kabel nelkuli. Nem beszelve arrol, hogy egy csomo uj marketing opcioja lenne az aruhazaknak arra, hogy “start szetteket” aruljanak/keszitsenek ossze, valamilyen akcioval vagy egyeb hozzaadott ertekkel.

En nem kerem, hogy legyen olcsobb. Csak azt kerem, hogy ne gyartsa le, ne csomagolja melle es ne vegyem meg foloslegesen. Nem azert nem akarom megvenni, hogy olcsobb legyen, azert nem akarom megvenni, hogy ne termeljek foloslegesen szemetet. Plane akkor ne termeljek szemetet, nincs hova bedugnom az USB 2.0 Type A kabelet, mert csak USB 3.1 Type C csatlakozo van a gepeimen. Ugyonakkor, korabban mar vettem USB 3.1 Type C - Lightning kabelt, tehat nem akarok venni egyet a fioknak is.

1 kedvelés

Milyen szokásos feketéről beszéltek??? :smiley: Tudtommal az iPhone 5 után csak a 7-nek volt fekete színe. A space grayt hagyjuk, mert az egy végletegik unalmas szürke szín. Ui.: A telefon színe fekete.

nem lesz még USB-C