Kiszivárgott képeken az első androidos telefon gyári dinamikus szigettel

Eredetileg itt jelent meg: Kiszivárgott képeken az első androidos telefon gyári dinamikus szigettel - Szifon.com

Az iPhone 14 Pro egyik nagy újítása volt, hogy a korábbi szenzorszigetet leváltotta a dinamikus sziget, ami feldobja a kijelző tetején lévő kamera kivágást és közben hasznos funkcionalitást is nyújt. Már a bemutatót követően pár napon belül lettek tákolt alkalmazások a Google Play Áruházban, de egészen idáig kellett várnunk arra, hogy egy gyártó elég merész…

Megint ez az örökös koppintás a másikról, amiket a megjelenésekor pedig lehurrogott a jónép. Annyira rossz, hogy ezt is majd kb mindenki másolni fogja mint az első szigetet, amibél droidon mára csak egy pötty maradt?

igen. de hát ez várható volt, főleg azok után, ahogyan ment rá a fanyalgás.

Mindenki másol, kölcsönöz. Ha gondolod hívhatjuk lopásnak is. Mindkét oldal csinálja, így mi ebben a különös?

Az amit leírtam, hogy le van hurrogva konkrétan a dolog ahogy az első is volt amikor megjelent. Majd mégis mindenki kb utánozta és akkor már jó volt az embereknek. Visszafelé ez azért nem így műxik, az Apple amit átvesz, másol, “lop” (bár ezt nem nevezném lopásnak) az hosszas felhasználói kérések eredménye többnyire.

itt is lehet, hogy sok androidos felhasználó könyörgött ennek a lemásolásáért – mondjuk biztosan nem azok, akik mindenre csak azonnal fanyalognak, amit az Apple bemutat, legyen az bármi.

Persze bármi is lehet az indok, de szvsz kíváncsiak ha ők elsőként lemásolják, az milyen tetszést v nemtetszést vált ki a felhasználóikból és növeli-e esetleg az eladásaikat. Sokat nem bukhatnak ha nem jön be, mert egy főfrissítéssel kijavítják és kész, lehet meg is van az alap verzió, hiszen az is emeli a szintjüket, ha azonnal tudnak reagálni az igényekre.

1 kedvelés

A júzerek hurrogtak, a másolást a gyártó csinálja, ne keverjük a kettőt.

Inkább a totális eltüntetésén kéne dolgozni. Xiaomi tök jól megcsinálta a 9T pro-nál, öröm volt ránézni, hogy nincs ott semmi, most meg egyre nagyobbak lesznek. Remek… :smiley:

Azért ha az annyira jó is lett volna, a mai napig ezt másolná mindenki, de az mini kis motoros fiók, elég nagy hiba faktor lehet, hiszen ők is abbahagyták a következő generációkon ahogy tudom. Arról nem is beszélve, hogy abban az Apple F-ID -ját meg sem közelítő dolgok voltak integrálva. Nem tudom az naponta hány alkalommal kellett, de ha annyiszor mint egy intenzív használat mellett a F-ID, akkor kíváncsi lennék mennyi ideig bírná szegény. Az a tippen szerint inkább érdekes mint stabil megoldásnak bizonyult.

1 kedvelés