Kiszivárgott képernyőfotók árulkodnak az iPhone 12-ről

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/08/27/kiszivargott-kepernyofotok-arulkodnak-az-iphone-12-rol/

Amióta az Apple kiadta a 120 Hz-es, ProMotion kijelzős iPad Pro modelleket, arra vágytunk, hogy ez a technológia elérjen az iPhone-okba is. Úgy tűnik, hogy imáink meghallgatásra találtak és lesz idén olyan iPhone, melynek képernyője akár 120 alkalommal is frissíti tartalmát másodpercenként. És ha ez nem lenne elég, még a LiDAR szkenner is érkezik. Nézzük…

“ tényleg kikerül az iPhone dobozából a hálózati adapter”

wtf?!

vannak, akiknek az a problémájuk, hogy feleslegesen megveteti velük az Apple a hálózati adaptert, mert mondjuk amúgy is csak számítógépre dugva töltik, vagy van vezeték nélküli töltőjük.

Aki akarja, használja aki nem az meg nem! Ne akarják eldönteni helyettem! Inkább tegyenek bele mindent amit régen! Most ez a 120hz mire lesz jó? Érzékelni fogom szabad szemmel, vagy csak eszi az aksit meg drágább lesz tőle! Ezek olyan pöcsméregetös dolgok, amiknek a vásárló issza meg a levét!

2 kedvelés

Gyartaskoltseg szempontjabol sem kis sporolas nem adni adaptert, es cserebe meg kornyezetkimelo(bb), nincs annyi hulladek. Annyi adapterem van, hogy mar helyuk sincs, en epp nem bannam, ha nem lenne meg +1… megertem, valakinek epp tenyleg szukseg lehetne ra, ezert lenne fasza, ha lehetne valasztani mint opciot.

Viszont a 120Hz az kiraly dolog, vegre eljon a smooth screen idoszaka.
Persze hogy eszre fogod venni, sot, utana meg irritalni is fog a 60Hz :wink: :smile:

és akik szerint meg évek óta, ugyanazt adja ki az Apple, azoknak meg jövőre az lesz a feature, hogy a dobozból kikerül a készülék?

Bár millió dolog van, ami eddig is tetszett a konkurenciáknál, de sosem szidtam az almát nyilvánosan, de ez már tényleg a legalja. Mintha vennél egy méregdrága új autót és nem adnának hozzá gumikat, mondván, hogy, használd az előzőt. Ez tényleg vicc.

Azért ez nem olyan, sőt össze se lehet hasonlítani. Ez egyáltalán nem költség kérdés. Mennyi terméket kapsz már most is adapter nélkül? Amúgy én is azt mondom, hogy opcióként meghagyhatnák, mint pl egy iMac-nél. Összeállíthatod mit kérsz hozzá. De ez még mindig csak találgatás, nem biztos, hogy kikerül. De a lényeg, olyat sose tud lépni az Apple ami mindenkinek tetszik. Mindig lesznek olyanok akiknek egy-egy döntés nem tetszik vagy épp tetszik. Nekem pl felesleges az adapter, de olyannak meg fontos aki eladja a készüléket kompletten az új vásárlása elött.

7 db kis, 3 kocka (iPad) valamint egy gyorstöltő van otthon az utóbbi 4 évből.

Csak a gyors töltésre alkalmas van használatban, a többi a kütyüs fiókban.

én semmi ilyet nem állítottam.

de egy csomó vásárló meg pont azon problémázik évek óta, hogy miért veteti meg vele az Apple a számára szükségtelen kábelt, fülest, hálózati adaptert, amiknek az árát levonva 28 970 Ft-tal olcsóbb lehetne a készülék:
– EarPods Lightning csatlakozóval: 9 990 Ft
– USB C – Lightning kábel (1 m): 6 990 Ft
– 18 wattos USB-C hálózati adapter: 11 990 Ft

Ha valakit tényleg nem tudja már hová tenni a sok megmaradt hálózati adaptert, akkor én nagyon szívesen elfogadom! A postát álom természetesen!

nem is téged akartalak támadni ezzel, inkább ironikus próbáltam lenni, bocs, ha nem ment át…

de ez akkor is, nem komálom, ha mások döntenek helyettem és egyet értek azzal, hogy had döntsem már el, hogy akarok-e adaptert, avagy sem

nem vettem magamra. de ha belegondolsz, igazából mások döntenek helyetted abban is, hogy márpedig beleteszik a dobozba a fülest, a kábelt és a hálózati adaptert is, ha kell neked, ha nem. ha pedig az Apple kivenné a dobozból ezeket, és külön betehetnéd a kosárba a vásárláskor, akkor azzal pont a választás lehetőségét kapnád meg, mert te dönthetnéd el, hogy mi legyen a dobozban.

Ahogyan ugye az Apple Watchnal csinalja. A Series 4-ig az osszes oramnal a gyari csomagolas tartalmazta a szijat. A Series 4-nel pedig, van egy “doboz”, ami osszefogja a benne levo ketto dobozt (amibol az 1ik az ora a masik a szij).

valóban az lenne a teljesen korrekt eljárás részükről, ha levonnának minden olyant amit kér hozzá az ember, de sajna ezt nem fogjuk észrevenni az új vasak árazásában. Pl én sem használok töltő adaptert, mert a vezeték nélkülihez adtak. Így nalam is csak a fiók mélyén hevernek.

Ne haragudj, Jadeye, nem akarlak megbántani, de ha te komolyan elhiszed, hogy ezek bármelyikének kihagyása a csomagból olcsóbbá tenné a készüléket, akkor iszonyú nagy balek vagy…

semmi ilyesmit nem írtam, hogy annyival olcsóbb lesz. azt írtam, hogy mennyibe kerül, amit megvetet a vásárlóval az Apple, és hogy mennyivel lehetne olcsóbb. nem írtam, hogy az is lesz.

Akkor viszont nem tudom, minek írtad…
Nyilvánvaló, hogy ha bármit is kivesznek a csomagból, az 1 forinttal sem lesz olcsóbb. Ergo ha meglépik, az csak azt bizonyítja, hogy mekkora fillérb@szó rohadékok!

nem nyilvánvaló. majd ha megjelenik, akkor kiderül, mit tesz az Apple.

Pont mint a többi akik követik mindenben csak azokra vmiért nem irányul akkora figyelem, hogy miket is csinálnak, sőt ha valamit gyorsan a pletykák alapján kidobnak az épp megjelenés előtt álló csúcs vasukra és az rohadtul nem jó, akkor sem piszkálja őket senki. Egy ilyen amikor az apple kihagy vmit a dobozból, v nem csinálnak meg valamit amit terveztek, ezek nagyobb hírértékkel bírnak mint egy teljesen elpuskázott eszköz a megjelenés előtt közvetlenül, stb.

Hát igazi f…sz banda. Nyomják itt a fellengzős dumájukat hogy elektronikai hulladék meg hogy költségek meg így meg úgy. Egy nagy büdös lótúrót. Az Apple-nek kb 500-600 Ft egy töltő. Vagyis nem csak az Apple-nek hanem minden gyártónak. Itt az a lényeg hogy a vevőkről le húzzanak még egy bőrt. Tudom hogy mindenkinek van 100 töltő meg kábel otthon de például nekem csak 1 van és jól jönne még egy. Illetve aki most vesz először iPhonet annak alapból be kell ruházni egy töltőre is. És akkor mi van azzal amit az Apple számtalanszor leír hogy csak a gyári saját töltőjével és kábelével használjuk?
Egyre nyomorultabb cég lesz. De nem csak az Apple-rol beszélek hanem a többi gyártóról is amelyik ilyen és ehhez hasonló üzlet politikát folytat. És más gyártó miért tudja megtenni hogy nem is töltőt ad hanem egyből gyors töltővel adják a készüléket???