Kiszivárgott videóból derült ki az idei iPhone neve

Eredetileg itt jelent meg: Kiszivárgott videóból derült ki az idei iPhone neve - Szifon.com

A pletykák során mindig hivatkoznunk kell az eljövendő iPhone-ra és ezért adunk neki egy nevet. Az iPhone X-et például iPhone 8-nak hívták a pletykák bemutatása előtt. A 2021-es iPhone-t eddig is iPhone 13-ként említettük és ha a kiszivárgott videónak hihetünk, a telefon neve pedig valójában… iPhone 13 lesz! Juhéj, idén nem tévedtünk! A videót a…

De a 13-as szám balszerencsét hoz…

ez egyszerűen véletlen. (Kínában meg a 4-es számot nem szeretik, mert hasonló a kiejtése a halál szó kiejtéséhez.)

de kérlek, itt inkább maradjunk a témánál. a babonák nem kapcsolódnak az oldal témájához.

engem nem érdekel a neve, csak legyen benne nagyobb telep, 120hz, amit utána le tudok venni 60-ra és élvezhetem, hogy sooookkal tovább bírja majd :smiley:

Ezt nem értem honnan gondolják az emberek hogy majd 60hz sokkal jobb akkumulátor idővel rendelkezik a telefon. :smiley: Ez olyan mintha kikapcsolnád a Wi-Fi-t és jobb lenne az aksi. Nem, nem lesz jobb, az a 10p nem oszt nem szoroz.

Inkább az akku növelésével célozhatnának erre az idióta kamera szigetre és végre eltűnhetne egy sima hátlap mögött újra mint régen. Én nem hiszem hogy ez a kameraszigetesdi olyan mérvű tetszést vált ki az emberekből, hogy ennyire kell hozzá minden gyártónak ragaszkodni. A vasak már amúgy is olyan vékonyak, hogy pl az asztalról éppen csak ujjheggyel lehet felvenni, kényelmesebb is lenne ha annyival vastagodna amennyit kilóg hátul a kamerákat körbevevő sziget, főleg mert pár tizedről beszélünk csak, de az a készülék kb teljes hátulján egy nagyobb akkunak adhatna helyet. Bár lehet ez csak az én véleményem, nem tudhatom.