Költözés Androidról

Sziasztok!
Nem tudom, jó helyre írok-e, de abszolút kezdő Iphone-os vagyok és érdekelne, hogyan lehet IOS 12-n a rendszer -és a telepített appokat (akár a beállításokat is) elrejteni és levédeni jelszóval?
Ezenkívül az anroidos telefonról hogy lehet a legegyszerűbben átmenteni a névjegyzék+sms+híváslistát?

hogyan lehet IOS 12-n a rendszer -és a telepített appokat (akár a beállításokat is) elrejteni és levédeni jelszóval?

nem lehet ilyet csinálni. magát a teljes készüléket tudod jelkóddal védeni.

az androidos költöztetéshez használd a Move to iOS alkalmazást:

Annyival kiegészíteném, hogy vannak olyan alkalmazások amelyek támogatják, hogy csak ismételt azonosítás után lehet őket megnyitni.

1 Like

Értem. Kíváncsiságból néztem videókat a neten (pl. aminek ez a címe: " How to Hide iPhone Apps? - Hide and Lock iPhone Apps with Password (No Jailbreak) - 2019" Sajnálom, hivatkozást nem enged beszúrni…) Ez 4 módszert is mutat erre. Szerintetek ez működik? Ugyanis nem lehet tudni milyen készülék és milyen IOS… Az androidban kapásból 5 app volt erre, köztük filelauncher is, aminek volt ilyen szolgáltatása.

iOS-en NEM tudsz más appokkal “lejelszavazni” adott alkalmazásokat jailbreak nélkül. egyes alkalmazások saját maguk támogathatják, hogy külön jelkódot adhass meg a megnyitásukhoz.

az általad említett videó egy bugot mutat be, az elején látható az is, hogy milyen iOS-verzión csinálja (a hivatalosan legfrissebbnél korábbi iOS-verzió gyakorlatilag nem tehető vissza). az ilyen hibának köszönhetően elrejtett ikonok már a készülék újraindítása után is megjelennek, illetve nem fogja eltüntetni őket a keresőből sem.

az egyes alkalmazásokat el tudod teljesen rejteni, de akkor azok nem lesznek elérhetőek, vagy le is tudod őket törölni:

Na igen kicsit zártabb a rendszer mint a droid, de ez ne kedvetlenítsen el rögtön az elején, mert ennek is megvannak az előnyei, persze JB nélkül.
Én pl mindkét rendszert használom, az iphone mellett van pár tabom droiddal, különféle célokra.