Közel egy évet élt túl egy tó mélyén egy iPhone 11 Pro Max egy vízálló tartóban

Eredetileg itt jelent meg: Közel egy évet élt túl egy tó mélyén egy iPhone 11 Pro Max egy vízálló tartóban - Szifon.com

Egy turista sikeresen visszaszerezte az iPhone 11 Pro Max készülékét, miután az közel egy év után került elő a tajvani Sun Moon tóból, írja a Taiwan News. A webhely szerint az elmúlt 56 év legsúlyosabb aszálya áldást jelentett egy szerencsés turistának, aki így képes volt visszaszerezni az iPhone-ját, amelyet majdnem egy évvel korábban véletlenül a Sun…

Fantasztikusan jó reklám! :+1: És arról esetleg tudni valamit, hogy az IOS-t mikor rakják kicsit rendbe? Például mikor fog végre normálisan működni az összes Widget?! (Ja és most jöhetnek a fanatikusok és mondhatják, hogy “csak kritizálni jövők ide!” Nem csak “kritizálni jövök! De igenis mindig le fogom írni a hibákat amikor valamiért fizettem valamivel több mint 200.000 forintot… Mellesleg egyetlen telefont se arra terveztek, hogy vízben tartsák. Mondjuk érdekességnek jó, de én inkább vigyázni szoktam az enyémre. Aki akarja búvárkodjon vele, vagy tegye be a mikró sütőbe is.

így tudod jelezni az Apple felé az általad tapasztalt hibákat, vagy új funkciókat kérni – ez az egyetlen módja annak, hogy bármi is történjen azzal kapcsolatban, amit szeretnél, ha nem jelzed nekik, akkor arról adott esetben nem is tudnak, és így nem is kell foglalkozzanak vele:

Még szerencse, hogy tudta pontosan hol kell keresni és nem más találta meg…

A múltkor is volt már hasonló, hogy búvár talát egyet, vagy mi.