Középpontban az egészségünk – avagy ilyen számlapot használok az Apple Watch-omon

Eredetileg itt jelent meg: Középpontban az egészségünk – avagy ilyen számlapot használok az Apple Watch-omon - Szifon.com

2022 számomra egyértelműen az egészségem éve. Elkezdtem járni edzeni, odafigyelek a mozgásra, az életteremre, arra, hogy még jobban érezzem magamat. Ehhez persze számos külső alkalmazást is elkezdtem használni, valamint az Apple Watch óraszámlapot is ehhez igazítottam. Ha valakit hasonlóan érdekel az egészsége, érdemes ránéznie az alábbi cikkre, mert bemutatom a jelenleg használt óraszámlapomat és az…

Okos kulacsot én is akartam venni, de elkeserítő, hogy az összes létező csak ilyen számomra pici űrtartalomban létezik… Miért nincs legalább 1 literes? Elmegy az ember dolgozni akkor vigye magával a kulacsot, plusz még 2 liter vizet is, hogy után tudja tölteni? Úgyhogy inkább egy alkalmazást vettem meg és abban vezetem, hogy mit és mennyit iszom, és ha esetleg elfelejtem akkor figyelmeztet.

Hát őszintén nekünk a 710ml van, és az is nehéz adott esetben. Sztem ennél több nem kell, pont az a lényege hogy újra töltsed időnként. Nekünk ez bevált, szépen újra tudjuk tölteni és használható. Manapság nagyon sok helyen van már ilyen ballonos víz, onnan is kényelmesen tölthető.

Igen csak én megszoktam, hogy reggel bevágom a táskámba a 2 literes ásványvizes palackot és akkor kész. :smiley: Szóval ezt az utántöltögetős módszert macerásnak találom. Itthon esetleg, dehát nem csak itthon kell hidratálni. :smiley: Úgyhogy megvettem a WaterMindert, ez eléggé bevált. :slight_smile:

1 kedvelés

Üdv.
En is elkezdtem hasznalni az appokat, de nekem a Heart App nem tolt be az órán.
Telefonon működik, de az órán csak homokorazik.
Tapasztaltál ilyet?
Válaszod előre is köszönöm