Kukkants be az iPhone 13 Pro és iPhone 13 Pro Max belsejébe az iFixit friss háttérképeivel

Eredetileg itt jelent meg: Kukkants be az iPhone 13 Pro és iPhone 13 Pro Max belsejébe az iFixit friss háttérképeivel - Szifon.com

Miután befejezte az új iPhone 13 Pro termékcsalád szétszedését, az iFixit most megosztott néhány belső és röntgenképet, amelyek betekintést nyújtanak az Apple legújabb zászlóshajójába. Ezek a háttérképek szórakoztatóak, hiszen használva őket úgy tűnik, mintha az iPhone 13 Pro vagy az iPhone 13 Pro Max készülékünk kijelzője átlátszó lenne. Az iFixit az elmúlt években rendszeresen megosztott…

Jópofa.

Feldobtam a 12mini-re a rávalót és marha jól néz ki, pont mintha egy átlátszó kijelző (üveglap) lenne az elektronika előtt. Persze szvsz ez igazán a zár képernyőn mutat, mivel a többit általában mindenki belakja és ezért ott akár zavaró is lehet.


Most vettem csak észre, hogy a képernyő mentésen a sziget nem is látszik, eddig fel sem tűnt, pedig így lenne az igazi. Majd 1x ha megoldja az Apple a teli kijelzőt a sziget elé is.

1 kedvelés

Kinek mi, nekem pl nem tetszik egyáltalán :smiley:

Nekem is nagyon bejön, már X óta az az első, hogy letöltöm az aktuálisat mindig tőlük. De igen nekem is csak a zárolt képernyőn van kint.