Lehetséges egy AirTag helyzetének folyamatos követése, ha az nem találkozik Apple eszközzel?

Egy olyan kérdésem lenne a használóihoz, hogy amennyiben androidos telefonja van vkinek, azon keresztül látható-e hol jár az eszköz éppen, azaz ha nincsen a közelben vmi apple cucc, akkor tudható-e hol van az adott Airtag? Ha igen akkor ebben az android tulajnak mennyire kell részt vállalni, kell-e rá vmi app v más módon netán?

A Find My hálózat úgy működik, hogy az Apple eszközök továbbítják az AirTag / AirPods stb. jeleit az Apple-nek. Szóval online direkt nem tudod nézni a passzív eszközöket. Mindig csak az utoljára lejelentett pozícióját látod a Lokátorban.

Szóval Androidon kb. semmit sem tudsz csinálni, csak ha találsz egyet akkor az NFC-vel ki tudod olvasni kihez van beregisztrálva, vagy ha folyamatosan vele közlekedik egy, akkor idővel az Android is értesít.

Igen köszi, ezt olvastuk ki mi is, csak reménykedtem hátha lett vmi droidos megoldás is esetleg ehhez, v idővel átjárhatóvá tették netán. csak mivel ez legalább működik, gondoltuk a haverommal, talán pár cucca lekövethető, amit az öccse az örökségükből időnként el el tüntet és persze nem tudja hol van, ő nem is látta című műsort játssza le utána. de mindenkinek a környezetében droidja van és ez látszott kézenfekvőnek, mert van belöle pár az ismeretségben, de sejtettem nem lesz járható.

This topic was automatically closed 2 days after the last reply. New replies are no longer allowed.