Eredetileg itt jelent meg: Lokátor és beszélgetések kiemelése funkciókkal frissült az AirPods Pro és AirPods Max - Szifon.com
Az Apple a már megszokott módon csendben kiadott egy AirPods firmware frissítést, ami új funkciókkal látja el a legfrissebb füleseket. Az AirPods Pro és az AirPods Max ugyanis valódi Lokátor támogatással bővült, beleértve a precíz helymeghatározást, egy frissített kereső felületet, elveszett módot és még értesíteni is tud az iPhone-od, ha az AirPods-od hátrahagynád. És ha…
Hát nem. Mert nem frissül az AirPods Pro.
Valahogy rá lehet venni a frissítésre, vagy várni kell, mikor lesz kedve az Apple-nek frissíteni?
A frissítéshez AirPod-okat a bölcsőjükbe kell tennünk és azt rá kell dugnunk töltőre, valamit az iPhone készüléknek Wi-Fi-n kell lennie. Várni kell és frissül.
Na, végül frissült. Igaz, várni kellett vagy 6 órát.
Sziasztok ! Nem tudom , hogy csak engem érint e a probléma ( AirPods Pro ) , de mostanság igen sok mindenki panaszkodik arra : nem hallja mit mondok ( pedig bent mind a kettő airpods pro-m ) . Állítólag a külső hangok hallatszanak , csak épp az Én beszédem érthetetlen ( autóban szinte mindenki panaszkodik rám ) . Természetesen Én mindent tűélesen hallok . A mikrofonom zajszűrése automata ? Vagy lehet majd azon is állítani/finomítani valahol ebben az frissítésben ? ( Én még nem frissültem)
Nálam frissült de a lokátor papban nincs keresés lehetőség én ilyen képet mint ami a cikkben van nem látok sehol pedig már frissült vagy 3 napja.
Hát ott van az AirPods Pro vagy Max alatt, keresés menüpont.
nem volt ott. törölni kellett és újra hozzáadni csak az oldotta meg…
és az iPhone-odon is a legfrissebb iOS-verzió van?
Most lehet én vagyok a hülye, de nem lehet hogy U1 chip kell az iPhone részről hogy menjen? Milyen telefonnal használod?
Az iPad Mini az 6-os, most vettem.
Az iPhone az SE, tavaly vettem.
Egyiknek sincs U1 chipje, persze ez számomra egy tipp csak, hogy miért nem látod úgy.
Na, a párom iPhone 12-esével próbáltam. Azon van keresés.
Azt mondjuk nem értem, hogy az SE-be belerakták a 11 -es A14 chipjét, akkor az U1-et miért spórolták ki belőle? Az iPadokba vajon miért nem raknak U1-et? Azokkal nem kell keresni valamit?
Na mindegy, legalább lesz miért várni az iPhone 14-et.
Akkor jó volt a tippem. sajnálom.
Szia! Nekem 6s-em van és AirPods Pro-m.
Van keresés, csak nincs “Notify When Left Behind” az említett AirPods Pro esetén. Eltávolítás, elfelejtés, újraindítás stb. nem segít.
Viszont!
AirTag esetén pedig van “Notify When Left Behind”.
Google a barátom, de erre sajnos nem találtam választ. Van tipped, tippetek esetleg?
Hasonló a probléma, mint a fentinél.
Még keresés funkcióm is van (iPhone 6s) AirPods Pro esetén. Ha az U1 hiánya lenne a gond, ez sem menne.
A “Notify When Left Behind” működik AirTag esetén, viszont nem működik AirPodsPro esetén.
Hát én ezt passzolom igazából Mit mond rá az Apple.hu ha felhívod őket?