Lopott eszköz védelem és egyéb újdonságok az iOS 17.3 első bétájában

Eredetileg itt jelent meg: Lopott eszköz védelem és egyéb újdonságok az iOS 17.3 első bétájában - Szifon.com

Kedd este az Apple kiadta a fejlesztőknek az iOS 17.3 első bétáját, mely sok izgalmas változtatást hoz magával. A legnagyobb port persze az új lopott eszköz védelem kavarta, de azért más nyalánkságokkal is készült számunkra az Apple. Nézzük meg őket! Lopott eszköz védelem Ahogy a zárak fejlődtek, úgy a betörők eszközei is, és ez a…

Hát ez egészen jó, csak akinek épp elszállt a F-ID -ja v a másik, akkor az hogyan fog átköltözni? Persze a gépre mentést jelszavasat talán meg tudja oldani és azzal, de ha nem akkor szívás is járhat ezekkel.

ha a Face ID vagy a Touch ID hibás, akkor azt az iOS tudja, és valószínűleg nem is fogja engedni az ilyesmi funkció bekapcsolását, vagy pedig figyelmeztet erre a meghibásodás észlelésekor, és kikapcsolja ezt a funkciót. ezt viszont ilyen készülék hiányában nem tudjuk jelenleg kipróbálni.

Na igen, én is arra gondoltam, ha ugye minden stimmel és tegyük fel, ma bekapcsolom, majd esik az eső és pont a hangszóró is kap belöle, ami a szerviz szerint (iSzerelés) sok esetben a F-ID hibáját is hozhatja magával sajnos és akkor mi is lesz azután. A letesztelése ennek majd a véletlen műve lesz valóban. Megint csak itt jön be az, hogy csinálni kell rendszeresen biztonsági mentést és úgy minimálisra csökken az adatvesztés.