Mac Air kép áttétele Apple tv-re?

Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni!Ha MacBook Air-en nézek egy internetes műsort, azt, hogy tudnám Apple tv-re áttenni, hogy a tv-n tudjam nézni? Eddig bárhogy próbálkoztam nem jöttem rá.

Nagyon köszönöm előre is!

Üdv
Csabi

nem minden videót lehet önmagában így áttenni. ha nincs a videó ablakában AirPlay ikon, akkor valószínűleg nem fog önmagában menni. de AirPlay-tükrözéssel (AirPlay Mirroring) a kijelződ egész tartalma streamelhető.

Szia!

Nagyon köszönöm ez nagy segítség volt, mert ezt nem tudtam!:)))Viszont ez zárójeles, hogy az RTL±t akartam tükrözni tv-re, de így nincs kép csak hang!:((((De az RTL logó ott a kijelzőn, de semelyik műsornak nem megy át a képe:((((

Üdv
Csabi

hát akkor sajnos szerintem az van, hogy a tartalomszolgáltató nem engedi. ha van az adott tévére külön RTL+ app, akkor azzal tuti menni fog. ha nincs app, akkor passzolom.

Kábelesen nem lehet simán kitolni a TV-re ami a kijelzőn van? Persze 1xűbb lenne fizikai kapcsolat nélkül, de a szükség nagy úr.

Kábelen ki tudod tolni. Úgy menni fog.

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a segítségeteket!:))Jelenleg egy Windows-os géppel tudtam áthidalni a problémát, mert a Mac-hez nincs megfelelő kábelem/átalakítóm:(((

Üdv
Csabi