MacBook Air Mail probléma

Sziasztok!
Egy makacs hibára keresek megoldást, sajnos az Apple Care sem tudott segíteni, hátha közületek találkozott valaki ilyen hibával…
A Mail-ban, ha a Mail menüben a Beállításokra kattintok, csak egy üres ablak nyílik meg, Betűtípusok, színek fejléccel. Csak bezárni lehet az ablakot, és teljesen üres az ablak.
Az Apple Care 3 órán keresztül próbált telefonon segíteni de beletört a bicskájuk. Végül azt tanácsolták, hogy csináljak biztonsági mentést készíteni a lemezről, majd abból visszaálltani a gépet. Megtörtént de a probléma változatlanul fennáll.
Ha új felhasználót hozok létre a gépen, akkor ott jól működik a Mail, de oda meg nem tudom áthelyezni a sok ezer levelemet, amiket muszáj megtartanom.
Köszönöm, ha valaki esetleg tudna segíteni.
Üdv. Sanyi

ebben az esetben akkor a te usered esetén van valami probléma a ~/Library/Mail alatt. látatlanban még találgatni is nehéz, mi lehet, ezt leginkább látni kellene.

esetleg próbáld meg exportálni az adott fiókjaidat, és nézd meg, hogy azok másik felhasználó alatt történő importálása után is előjön-e ez a hiba: https://support.apple.com/kb/PH22318?locale=hu_HU

Köszönöm a javaslatot, nem találtam jobb megoldást. Létrehoztam egy új felhasználót, a maileket exportáltam-importáltam a régi felhasználói fiókot töröltem így most minden rendben.

A rendszer automatikusan lezárta ezt a bejegyzést 2 nap után. Több hozzászólás nem engedélyezett.