Macbook Pro melegedési probléma

Sziasztok!

Egy olyan problémával állok szembe, hogy a 2017-es MacBook Pro 15’-om rettentően melegszik. 1 TB-os SSD-vel rendelkezik és 32 GB RAM-mal. Van, hogy már egy film nézése közben is tűz forró. Sajnos nem vittem el eddig megnézetni, és most jön a nagyobbik baj.
Tegnap sikeresen leejtettem, és bár a képernyő nem sérült, a sarka kicsit elhajlott, de a probléma már a leejtés előtt is fenn állt.
Ha ezek után elvinném szervízbe, röktön rávágnák, hogy a melegedés oka a leejtés, vagy foglalkoznának ezzel a problémával?
Még garanciális a készülék.

Köszönöm előre is a választ!

Köszönettel: Keller Doma

sajnos ezt nem lehet megmondani, hogy mit mondanának rá. vidd be egy hivatalos szervizpartnerhez, és kiderül. a ventilátorok forognak egyébként, fúj a gép, hallod őket, amikor felmelegszik? mert könnyen lehet, hogy amiatt melegszik túl, hogy valami gond van a ventilátorokkal. SMC resetet csináltál?

Nyilván lehet szoftveres probléma is. Nekem például a minap az Adblock pörgette a procit 100%-on, aztán a Safari is szokott ilyesmit csinálni. Ezt igazából ki kell tapasztalni. Ha újra indítás után is, mindenféle alkalmazás indítása nélkül is melegszik, akkor azzal sok mindent kiszűrsz.

Mi az Istat Menu-t használjuk arra, hogy megnézzük, hogy éppen mi használja a gépet, milyen mértékben terhelt a processzor:

Köszönöm a tippeket, nem vagyok egy nagy műszaki zseni, nem hallottam még erről, utánanézek és megpróbálom!
Köszi még egyszer!

az SMC-t így tudod resetelni:

1 kedvelés