MacRumors: iPhone SE 2020 vs iPhone 8 vs iPhone 11 Pro kamera teszt (videó)

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/04/30/macrumors-iphone-se-2020-vs-iphone-8-vs-iphone-11-pro-kamera-teszt-video/

Az új iPhone SE nagyon kevés (ám lényeges) dologban tér el a 2017-es iPhone 8-tól, ezért sok figyelem kerül az eltérésekre. Az új készülék egyik újdonsága a kamerája, mely lehet, hogy hardverében nem tér el az iPhone 8-ban találhatótól, de az A13-as chip segítségével mégis jobb képeket eredményezhet. A MacRumors-nál tesztelték az új telefont. Az…

Sziasztok. A képeket lementés nélkül mikor lehet megnézni? Ár/érték arányban szerintem hozza amit kell. Régi SE tulajként nem rossz alternatíva. Bár fényképezni van dslr. Azért megvárom a i12-öt hátha az közelebb lesz a mostani SE dizàjnjához vagy a SE plust😀.

Szia!

Hát ugye az iPhone 12 lesz vagy 430 :smiley: az SE Plus sztem meg ilyen 300 körül, tehát nyilván ártól függ mit érdemes választani, ha megfelelő most is az SE én simán váltanék az új SE-re is.

(egyelőre nem úgy lett tervezve az app, hogy le tudd tölteni a képeket, ha ez baj, kérlek nézd az oldalt webről, ameddig nem lesz módosítva ez a funkció)

Nekem a mostani SE megfelel amire használom a telóm. Az tetszik benne, hogy nem billeg és kicsi. A képeket pedig úgy értettem, hogyha koppintok a képre, nekem nem megnyitja (nagyítható verzióban), hanem le akarja tölteni. Ezért kérdeztem, hogy esetleg mikor lesz ilyen, hogyha koppintok a képre, akkor meg lehet nagyban nézni. Amúgy köszönöm a gyors választ. :grinning:

Sajnos a képek megnyitása nagyon régi probléma az app-al.
(Nem, nem akarom böngészőből nézni a cikkeket.)

@kristofAcs @novisz az appban ez jelenleg így működik, nem nyitja meg nagyban, mert akkor meg a háttérképeket nem lehetett lementeni. ezért lett a lementés az alap.

Bocsi, nem kötözködök, meg nem is értek hozzá, de olyan lehetőség nincs, h megnyitja nagyban a képeket, majd azt már le lehet menteni? Mint pl. ahogy az Index app-jában van. Köszi.

@novisz X okból az nem volt megoldható, de már meg nem mondom pontosan – illetve voltak olvasók, akiknek meg az volt a problémájuk, hogy ha görgetés közben rányomtak véletlenül egy képre, akkor az megnyílt nagyban.