MacRumors: visszatérhet az egyes Apple termékek estén a szivárvány színű Apple logó

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/07/18/macrumors-visszaterhet-az-egyes-apple-termekek-esten-a-szivarvany-szinu-apple-logo/

Kezdjük egy kis történelemórával. Tudtad, hogy az Apple logója az évtizedek során már többször is le lett cserélve? A legnagyobb váltás természetesen az 1977-es volt, amikor a beleharapott alma kialakult, de történt még egy-két apróbb érdekesség “útközben” is. Most úgy néz ki, hogy az Apple valamilyen formában visszatérhet a szivárvány csíkos logóhoz. A MacRumors állítólag…

Egyiken sem.

Még a végén az lesz belőle, hogy az Apple termékek buzisak!

Az enyémen biztos nem. Ezt opcioban el tudom kepzelni, de amugy nem szeretnek szines logot latni sehol

Nos, ha jól számolom akkor a szivárvány színű logó volt használatban legtöbb ideig (1977 - 1998). Egyébként fene tudja, szokatlan lenne, de biztos hozzá tudnék szokni. :slight_smile:

Szerintem a színes logó egyszerűen csúnya. A fenti képeken lévő termékeknél - nem tudok rá jobb szót - gagyi hatást kelt.

Nem véletlenül cseréltek le. Legyen inkább valami új design. Tudom tudom a buzis témát de akkor még a szivárvány nem azt jelentette mint ma.

Ha megnezed a savokat, nem is hasonlit a szivarvanyzaszlora, szoval nem ertem, hogy miert gondolja barki, hogy hasonlit. Azon tul, hogy mind a ketto szines, semmi hasonlosag sincs benne.

Az elmult evek kapcsan viszont annak lett eladva/titulalva.

Eleg banatul nezne ki ha egy esztetikus, igenyes, letisztult, millio forintos macbookon ott viritana egy ilyen logo… annal szarabbul szerintem kevesebb dolog nezne ki.

ez azért vicces, mert már volt azon is problémázás, hogy a szivárvány színeinek eleve nem ez a sorrendje, mint a logón. :smiley: ha meg nem ugyanaz, akkor a szivárványos zászlóhoz sincs köze, ergo ezen fennakadni sincs miért.

Pont pár hete kerestem ilyen matricát telefonra… Csak Macbookra találtam, az be is lett rendelve.

Egy prémium kinézetű eszközre ilyen bucsús szines logó? Vicc!

vicc volt akkor évtizedekig is, ami alatt ez volt a cég logója?

Amikor ezt a szines almát használta a cég, a csúnya( a mai design-hoz képest ) műanyag ronda szögletes gépek korában még tökéletes volt. A mai apple cuccok úgy néznek ki mint egy ékszer a régiekhez képest. Nem igazán mutatna rajtuk ez a szines , max a red iPhone-on el tudom képzelni de egy macbookra pl semmiképpen sem. Olyan mintha rendelnél egy luxus sportautót és acélfelnivel kapnád!

This post was flagged by the community and is temporarily hidden.

Ebben az esetben szerinted a logo is szivarvanyos lenne, vagy azt valasztanak amirol ez a cikk szol?