MagSafe akkumulátor: a Smart Battery Case utódja az iPhone 12 modellekhez

Eredetileg itt jelent meg: MagSafe akkumulátor: a Smart Battery Case utódja az iPhone 12 modellekhez - Szifon.com

Végre egy olyan termék, amely eddig egyáltalán nem szivárgott ki – noha a megjelenése igazából már elhúzódónak tekinthető, hiszen az iPhone 12 modellek múlt év őszén jelentek meg, és MagSafe-es kiegészítők is azóta kaphatóak. Az Apple mégis egészen mostanáig várt azzal, hogy MagSafe-es külső akkumulátort dobjon piacra az azt támogató iPhone 12 modellekhez. Ez a…

oda-vissza tölt? (mondjuk mi értelme lenne?) :stuck_out_tongue_closed_eyes:

El jutottunk a Nokia 5110 szintjére ahol az aksit rá kell pattintani a telefonra :grinning:. QI-vel feltölthető? Zsebre teszem akkor ez is leesik mint a Wallet? Mert azzal jól befürödtünk. Airpodsot is tölti? Kiváncsi leszek rá. Szerintem nem véletlen, hogy itt ilyen csöndben mentek a dolgok.

@rihekopo79 a leírása alapján csak akkor használható vezeték nélküli töltőként nem iPhone 12 töltésére, ha bedugod egy hálózati adapterbe. az akkumulátora önmagában nem tölt más készüléket.

@White64GB a leírásban az Apple csak azt említi, hogy be kell dugni, hogy feltölthesd, tehát Qi-vel nem tölthető. a rögzítés erősségét illetve minden egyéb lehetséges kérdést ki fogunk próbálni, amint kézbe vehető a termék július 21-ével.

hát… ez biza le fog esni, senki sem fogja zsebre vágni.
Akkor pedig powerbank, abból egy jobb fajta ami képes a gyorstöltésre, de van olyan powerbank ami képes vezeték nélkül is tölteni, ergo semmi értelme nem volt ennek a terméknek. Az akkus tok még mindig jobb volt, tuti nem esett le, bármennyire is ronda volt.

Durván jó lett a mágnes rajta.