Magyar fejlesztés: Taxim – 1000Ft-os kupon kód a Szifon.com-tól!

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/06/28/magyar-fejlesztes-taxim-1000ft-os-kupon-kod-a-szifon-com-tol/

Valamikor az Uber hazai megjelenésekor jöttünk rá, hogy hazánkban mennyire elavultak a taxis, más autót, sofőrt rendelő alkalmazások. Aztán kivonult az Uber, de ez még sokáig nem változott. Közben egyre több taxitársaságnak lett alkalmazása, és mára már olyan minőséget kell lerakni az asztalra, ami a fiatalokat is megmozgatja. Ez a Taxim! A Taxim egy teljesen…

Csak Budapesten használható?

Budapestről bárhova mehetsz a Taxival :smiley: Amúgy igen, ez budapesti szolgáltató.

Végre jó olyan cikket olvasni ami a Taxi utazás fejlesztéséről szól …ebben a hiénákkal tűzdelt ,. a napi közlekedésben arrogánsan közlekedő katyvaszban. Igen elmondható minőségi szolgáltatás alig van…minél több ilyen szolgáltatás kell mert csak így lehet minőségi ugrást tenni !

Hol tudok panaszkodni? A sofőr véletlenül lezárta induláskor az utazást és elúszott a kedvezmenyem. Újraindította az utat de utána már elúszott a SZIFON kodom.

Szia, szerintem appon belül van erre lehetőség, vagy pedig a info@taxim.hu. Sajnálom :confused: Gondolom majd jóvá írják!

Az hogy lehet, hogy a normál taxis tarifával 1700 forintos útra 3100-3900 forintot becsül az alkalmazás? Az útvonal stimmel.

Lehetséges a forgalmat is figyelembe veszi. Jó kérdés. Nyilván az ár fix, tehát nem lehet drágább sokkal az út.

Valakinek meghívója? :slight_smile:

Nem működik a cikkben lévő kupon kód?

Nekem érvénytelen kupont ír.

holnap ellenőriztetjük velük, addig a türelmedet kérjük.

A kupon érvénytelen!

Elvileg már ismét működik. :slight_smile: